30 d’abril 2013

La versió catalana del còmic Assalt al museu s'apropa

El mes de setembre ja vam anunciar que s'estava intentant trobar un número mínim de subscriptors per poder fer la versió catalana del còmic “Asalto al Museu”, que té com a escenari el Museu Etnogràfic de Ripoll.
Aquest còmic del dibuixant Jan té com a argument de la història l'intent per part d'uns delinqüents que volen robar al museu; el protagonista és un dels grans personatges del còmic a l'estat espanyol, “Superlopez”. En Jan no és la primera vegada que utilitza indrets del Ripollès per ambientar les seves obres.
 
El número d'interessats a tenir aquest còmic en català s'acosta molt al nombre necessari de subscriptors que pugui fer possible que la traducció del còmic es porti endavant. Animem a tothom que encara no ho hagi fet, a què l'encarregui a la recepció del Museu de Ripoll el seu exemplar, per la qual cosa haurà d'abonar un pre-pagament de 10 euros. El preu final oscil·larà entre 12 i 14 euros. Amb la col·laboració de tots esperem que ben aviat es pugui presentar a Ripoll aquest còmic en la seva versió catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada