27 de març 2013

Novetat d'abril de Norma

Norma Editorial com a llançament especial per aquest mes d'abril, en que tindran lloc el 31è Saló del Còmic i Sant Jordi, posarà a la venda el llibre d'art Amb barret... o sense de Pilarín Bayés.

Amb barret... o sense, de Pilarín Bayés 
Llibre d'art
Tapa dura amb llom de tela, 25 x 29 cm, 288 pàgines, Color
29€

La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni cultural del país.

Ara, per primera vegada, se´n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l´artista i ens permeten admirar-ne l´evolució.

Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ell mateix, que ho ha il·lustrat pràcticament tot.

El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània.

- Inclou desplegable interior
- Conté més de 350 fotografies i imatges
- Edició en 3 idiomes: català, castellà, anglès


A la venda el 3 d'abril!
Font: Norma PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada