01 de març 2012

Confirmat! EDT - Editores de Tebeos

De la setmana passada, sabíem que Ediciones Glénat España SL havia canviat el seu nom de la societat a Editores de Tebos SL. Avui però la pròpia editorial ha confirmat que la marca utilitzada a partir d'ara serà la de EDT, mostrant també el seu nou logotip.



Abans però de de l'anunci oficial a la seva web, Joan Navarro ha anat penjat al seu bloc Viñetas una sèrie d'entrades de com ha anat canviant la idea sobre la marca per utilitzar a partir d'ara, el pas de Glénat a la definitva EDT. Als següents enllaços podeu veure el procés:


Adjuntem ara l'anunci oficial, traduït al català:

Molts ja s'hauran assabentat que Glénat fa ja uns mesos que no pertany al gegant editorial francès Editions Glénat, del qual ha estat la branca a Espanya durant més de 18 anys. Els nous socis van adquirir la societat amb la condició de canviar el nom el 2012. Encara que tots els còmics que portin el segell editorial de Glénat segueixin en catàleg i es puguin aconseguir pels canals habituals, la marca Glénat anirà desapareixent progressivament en els propers anys. I en el seu lloc serà substituïda per EDT.


En les novetats que sortiran a finals d'aquest mes de març ja figurarà en algunes el nou logo de EDT, mentre que en altres encara conservarem el de Glénat.


La nostra intenció és clara i senzilla, seguir sent una editorial líder en el sector mantenint el nostre gran catàleg, ja que ens sentim orgullosos de tenir alguns dels títols més venuts en els últims temps (Naruto, Death Note, Torpedo, Esther i su Mundo, etc. ), publicar autors espanyols i de la resta del món buscant la qualitat allà on es trobi i oferir les millors edicions als nostres lectors.


Canviem de nom, els còmics són els mateixos (o encara millors!).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada