26 de febrer 2012

De Glénat a EDT

Aquesta setmana, a través de Mision Tokyo, hem pogut saber alguns dels futur canvis editorials de Ediciones Glénat España S.L. des de que es va separar de la casa mare francesa [1]. Segons Joan Navarro, director de l'editorial, el seu pla principal de cara a aquest any 2012 és assegurar el futur de l'editorial, i adaptar-se a la nova situació en que es troben, ja no depenen de ningú. Al temps que aconsegueixen mantenir la confiança dels editors japonesos, com la dels bancs, o de les impremtes amb les que treballen.

També diu que "El repte d'aquest any és el canvi de nom de l'editorial. Tot i poder continuar utilitzant la marca Glénat durant tres anys, hem decidit que com més aviat canviem, millor. Presentarem el nou nom i marca ja en el proper Saló del Còmic de Barcelona". D'aquesta manera, també han pogut anticipar que ja han fet el primer pas canviant el nom de la societat, de "Ediciones Glénat España, S.L." a "Editores de Tebeos, S.L.".
 
Respecte al pla editorial, "mantindrem el número de novetats al voltant de les 200 i a reeditar tots els números esgotats del nostre catàleg de les col·leccions "vives". En alguns casos això suposa gairebé tornar a fer tot el treball ja que amb el tancament de la nostra impremta, vam perdre molts materials que no hi ha hagut manera de recuperar.

Així per anar fent boca de cara als futurs canvis, un d'ells hem pogut veure al seu logotip ara per ara combinat "Glénat" i "EDT", aquest present a un pdf de futures reimpressions de manga.



2 comentaris:

  1. Ens l'ha colada: http://navarrobadia.blogspot.com/2012/03/y-llega-goliat.html

    ResponElimina
  2. Doncs dit i fet: http://www.comicat.cat/2012/03/confirmat-edt-editores-de-tebeos.html

    ResponElimina