17 de gener 2012

Periodicitat dels 3 manga en català de Glénat (Actualització 18-01-2012)

Ja havíem informat anteriorment de la periodicitat que ara tindria Cinturó Negre. Ara a través de Japanzone.cat, sabem també les periodicitats de Bleach i Naruto.

Segons paraules d'ahir 16 de gener de la responsable de premsa de Glénat a Japanzone.cat:

La situació està complicada. Sabem el risc que suposa publicar tant lentament, però ara mateix és l’opció que tenim, potser la situació canvia al futur i podem fer-ho d’una altra manera.



Cinturó Negre continua però de manera semestral. Així doncs aquest 2012 sortiran els números 18 a l'abril i el 19 a l'octubre.

De Bleach, en sortiran 3 a l'any, quadrimestral. Està previst que s'editin al març (nº39), juliol (nº40) i octubre (nº41).

 I Naruto és l'unica que manté la  periodicitat  bimestral.

18-01-2012. Actualitzem la noticia informant que de moment no s'apujaran els preus. La informació  extreta també de Japanzone.cat

De moment no hi ha canvi en el preu. Si finalment equiparem preus amb les edicions en castellà, ja farem un comunicat concret.


Des de ComiCat, esperem que la situació millori.



4 comentaris:

  1. Quina llàstima, això de Cinturó Negre. Però bé, espero que amb aquesta cadència no faltaré mai a la cita. De tota manera em sorprèn, tenint en compte que amb el número 1 en teoria van superar expectatives.

    Naruto bimestral? És curiós, perquè en castellà no ho és (surt cada més temps, ja que és a prop de Japó) i en canvi sempre hi ha la mateixa distància entre les dues edicions. Si fos bimestral de debò crec que ja l'hauríem atrapat.

    ResponElimina
  2. El número 1 va ser "aquella novetat que tothom li fa gràcia i que 7 euros ho compres". Si tothom que hagues fet això hagues continuat doncs no ens trobaríem així. És una llastima, sí!

    Respecte al moment, tant Naruto en català com en castellà han estat bimestrals. D'aquí que hi hagi 6 toms de diferencia entre les dues edicions.

    A Japó hi han 58 toms, 2 més que en castellà (56) i 8 més que en català (50).
    Caldrà doncs veure com afectarà primer a l'edició en castellà, i si de retruc afecta a la nostra edició. Esperem que no sigui així i que ens acostem força més a la castellana, per la igualtat de preus i ja que és l'única que sembla que aguanta, i per també aproximar-nos a l'original japonesa.

    ResponElimina
  3. Ull: http://www.listadomanga.es/coleccion.php?id=42

    Naruto era mensual al principi, si la van frenar el 2009 ja va ser per temes interns de l'editorial, però no perquè estigués atrapant el Japó.

    Per cert, ara desmenteixen que equiparen preus? Perquè van dir que ho farien començant 2012 i jo vaig fer que em regalessin molts toms de Glénat per Nadal per això... xD

    ResponElimina
  4. Naruto en català va començar mensual i després tal com dius va passar a bimestral. A partir d'aquí doncs es va mantenir una diferencia de 6 toms entre les edicions catalana i castellana.

    Respecte els preus sembla que així és, no es toquen. Pels motius que siguin han canviat d'opinió.

    ResponElimina