17 de gener 2012

Presentació de l'exposició de l'Escola Joso a Angulema


FICOMIC, l'Escola Joso i l'Institut Ramon Llull us conviden a la presentació, el pròxim divendres dia 20 de gener, a les 12:00 hores, a l'Institut Francès de Barcelona (C/ Moià, 8) de Un pont cap a Angulema, una exposició que podrà veure's del 26 al 29 de gener al Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême (França). Aquesta exposició neix d'una iniciativa conjunta entre l'Associació del FIBD (Festival Internacional de la BD) i l'Escola Joso, amb la participació de l'Institut Ramon Llull, FICOMIC i de la CCI (Càmera de Comerço i Indústria) de la ciutat d’Angulema.
La presentació comptarà amb la presència de Yannick Rascouët, director de l'Institut Francès de Barcelona; Àlex Susanna, director adjunt de l'Institut Ramon Llull; Josep Maria Polls, cap d'Estudis de l'Escola Joso i Carles Santamaria, secretari general de FICOMIC. També hi assistiran els autors Roger Ibáñez (Jazz Maynard), Josep Homs (dibuixant de la saga Millenium en còmic) i Jordi Lafebre (Lydie).
La mostra, amb més de vint autors espanyols i 60 originals d'obres publicades a França en editorials tan prestigioses com Dopáis, Casterman, Glénat, Delcourt, Dargaud o Soleil entre altres, celebra  26 anys de viatges ininterromputs de la Joso al Festival de la BD d'Angulema, tot mostrant l'estret vincle generat entre el festival, la ciutat i l'escola.

Presentació de l'exposició Un puente hacia Angulema


Motiu Roda de premsa de l'exposició Un pont cap a Angulema
Dia i hora Divendres 20 de gener de 2012 a les 12:00h
Lloc
Institut Francès de Barcelona
C/ Moià, 8
08006 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada