25 d’agost 2010

1r Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona-Caixa Laietana de tires de còmic

Nautilus Comunicació i Cultura organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona i Caixa Laietana la primera edició del Premi Internacional de Còmic Ciutat de Badalona-Caixa Laietana de tires de còmic, en el qual poden participar autors professionals o aficionats de tot el món. Per concursar serà necessari presentar 10 tires de còmic en blanc i negre que tinguin un nexe en comú: Per exemple: els protagonistes, un argument serialitzat, un tema recurrent... Cadascuna de les tires pot ser autoconclusiva o poden formar en el seu conjunt una història serialitzada.

Hi haurà un premi únic de 3.000 euros (menys la deducció de l’IRPF) i la difusió de l’obra guanyadora en una de les publicacions diàries de Grup El Punt. Les persones que vulguin participar-hi han de formalitzar un registre electrònic creat a tal efecte a partir del 15 de juliol en el web http://www.nautiluscomunicacio.com/concurscomic/.

La inscripció és gratuïta. Els concursants podran enviar les seves obres per via telemàtica fins a l’11 d’octubre del 2010. A partir d’aquesta data no s’admetran més obres. Es poden consultar les bases completes del concurs aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada