04 de març 2010

Ja el tenim aquí, el 28è Saló del Còmic comença a caminar


Del 6 al 8 de maig,  Barcelona, la Fira de Montjuïc, els fans del còmic tenim una cita ineludible. Avui s'ha presentat el Saló d'enguany i el cartell corresponent dut a terme per l'Anna Miralles.

Els països convidats aquest any seran Euskadi i Holanda, aquest últim dintre del marc del cicle Holanda: el plaer de dibuixar, que estendrà les seves activitats de l'abril al maig. També s'homenatjarà aquest any a en Manuel Vázqez , autor de clàssics com Ancleto, agente secreto o La Familia Cebolleta.

Aquest any de nou la llista de professionals convidats ja ens comença a posar els nervis al cos i les ganes de que arribi ja. Tindrem a Barcelona a el pare dels Freak Brothers i del gran Wonder Warhog, el guru de l'underground americà, en Gilbert Shelton. Però no és l'única llegenda vivent, en Jaques Tardi presentarà la seva última obra Puta Guerra, tindrem també al pare de Bone Jeff Smith, al creador de l'univers de Donjon i motor del còmic francès Lewis Trodheim, el gran Tanino Liberatore, i s'arrodoneix amb Gene Ha, Andy Diggle, Jock i Guillaume Trouillard. Com sempre aquest llistat s'anirà ampliant a mesura que ens apropem al Saló amb algun convidat més del Saló i amb tots els que convidin les respectives editorials.

El Saló de Barcelona és reafirma com un dels grans salons del sud d'Europa, i jo me'n moro de ganes d'anar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada