30 de setembre 2009

Cinturó Negre passa a publicar-se mensualment

L'exitós manga "Cinturó Negre", de Naoki Urasawa, que publica la editorial Glénat i que fins ara es publicava cada dos mesos a partir del mes que ve passarà a publicar-se cada mes. Aquesta és una bona notícia pels que el compren regularment ja que aquest canvi redueix d'una forma important, un parell d'anys menys, el temps que es tardarà en completar-se la sèrie.
Ho podem llegir en la seva web:
Molts de vosaltres celebrareu aquesta notícia, ja que en diverses ocasions s’havia demanat aquest canvi al fòrum de la nostra web. I és que Cinturó Negre, les aventures de la judoca més famosa del manga, canvia la seva periodicitat. A partir d’aquest mes d’octubre passa a ser mensual, és a dir, que aquest mes surt a la venda el volum 4, a novembre el 5è i així successivament fins a completar la sèrie de 29 toms.

I encara és una més bona notícia si tenim en compte que pel mes de març Glénat va canviar la periodicitat de tots els manga en català que es publicaven cada mes (en aquell moment Bleach, Naruto i Inu-Yasha) a periodicitat bimestral.

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada