01 d’octubre 2009

Komic, nova revista de còmics en català

Com diuen els mateix nois de Dolmen a la seva web "Algú digué por?". Dolmen comença a editar una nova revista de còmic (no sobre còmic, es a dir que editaran una revista a l'estil Vibora, Cairo, Tos, NSLM, entre d'altres), iniciativa que ja de per si es complexa i no acostuma a anar acompanyada de l'èxit comercial, però a més la nova revista serà editada en català! Només en català, jo encara estic impressionat, no cal dir que des de ComiCat la comprarem sense cap mena de dubte i animem a tots els lectors a que facin el mateix. Esperem que aquesta valenta iniciativa de Dolmen triomfi i volem felicitar a l'editorial i a l'equip d'Esquitx per dur-la a terme. Tot seguit la nota apareguda a la web de Dolmen:

Després d'un temps preparant-la, per fi s'ha posat en marxa (amb la idea de posar-la a la venda a principis de novembre) la nova revista d'historietes que portarà el nom de Komic. Serà editada conjuntament per Dolmen i l'equip d'Esquitx, en el qual està inclòs Tomeu Seguí (Las serpientes ciegas)

La revista costarà un euro en el seu primer número i dos a partir del següent, estarà realitzada en català i tindrà una tirada inicial de 4.000 nombres distribuïts en llibreries i quioscos de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

Seran 32 pàgines a color que inicialment recolliran històries ja publicades prèviament per Dolmen per a poc a poc anar incorporant noves firmes i noves històries. La portada del primer número estarà realitzada pel mallorquí Tomeu Morey.

Font: Dolmen

9 comentaris:

  1. És una molt bona notícia. Enhorabona! Per la meva banda, tampoc penso perdre-me-la!

    ResponElimina
  2. Uau! Uns que s'arrisquen quan fins i tot les revistes en castellà peten! Caldrà veure-ho, això.

    ResponElimina
  3. Doncs el primer número segur que cau! Però heu avisat massa ràpid, ara ens quedarem amb les ganes de lleguir-la fins que surti, hahaha!

    ResponElimina
  4. Olé!
    Cairo? Vibora? Tos?

    Nois, això és una Grandíssssima Notícia...per poc bé que es faci, aquí tindreu un lector assidu!!!

    Això si, estic d'acord amb l'Oscar+AB, heu avisat massa aviat!!!!!

    ResponElimina
  5. Sí senyor! Amb un parell d'ous! Per si de cas, estaria bé que féssiu un altre recordatori al novembre, per a fer-me memòria d'anar al quiosc.

    ResponElimina
  6. El preu és un molt bon reclam, molt bé tius, té credibilitat.

    Endavant!

    ResponElimina
  7. Algú em pot dir qualque punt de venda a la zona de llevant (Manacor, Felanitx...)?
    L'he demanat a dues llbreries i no en sabien noves!

    ResponElimina