01 de maig 2009

Nova edició de La Massana Còmic

La XIII edició del saló La Massana Còmic, que se celebra des d'ahir 30 d'abril al 10 de maig a Andorra, comptarà amb un total de 13 autors convidats com el dibuixant de la sèrie Superman Action Comics, Pasqual Ferry, o el creador de personatges com Clara de nit o Torpedo, Jordi Bernet.

El director de La Massana Còmic, Joan Pieras, ha avançat que per l'edició d'enguany, que durarà un dia més de l'habitual, s'esperen uns 6.000 visitants, que podran gaudir del saló i conversar amb els autors convidats, fet que considera 'tot un luxe, que no passa en cap altre saló del còmic'.

La XIII edició d'aquesta cita amb el món del còmic, que tindrà lloc al municipi de La Massana, comptarà amb la presència d'autors com Philippe Luguy, Malik, Barbucci, Javier Trujillo, Rafael Cortiella, Pasqual Ferry, Jordi Bernet, Roger i Raul, Martín Blanco, Antonio Bernal i José Revilla, Paul Naschy, Jordi Planellas i Rubén Pellejero, que ha estat l'encarregat de crear el cartell d'aquest any.

A més de les exposicions previstes, que comptaran amb obres de tots els dibuixants convidats, també hi haurà activitats paral·leles com ara conferències, tallers i projeccions gratuïtes de pel·lícules relacionades amb el món del còmic com El guerrer sense nom, Kung fu panda, Iron Man, L'increïble Hulk o Batman: el cavaller fosc.

La Massana Còmic dividirà les seves exposicions i activitats en quatre sales repartides a l'edifici de La Closeta, la biblioteca municipal i la sala d'exposicions del Centre Turístic i Cultural de les Fontetes, espais tots ells ubicats a La Massana i a molt pocs metres de distància els uns dels altres.

La cita d'enguany també servirà per conèixer els primers detalls del futur Museu del Còmic de la Massana, que ja compta amb material cedit per alguns dibuixants, segons ha avançat Joan Pieras.

Us podeu descarregar el programa aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada