01 de maig 2009

Gallardo i Roca a l'Open Internacional Ciutat de Barcelona

El proper dissabte 2 de maig Miguel Gallardo i Paco Roca, ambdós autors de còmics de gran èxit, col·laboraran amb la regata que Sailability Catalunya organitza en el Reial Club Marítim de Barcelona: el 3er Open Internacional Ciutat de Barcelona. Els dos tenen en comú haver publicat sobre temes poc comuns en el món del còmic: Autisme i Alzheimer, respectivament, fent referència a la seva experiència en la realitat diària davant la malaltia.

Ells seran els amfitrions en els tallers i concurs de dibuix per als més joves, en què nens i nenes es podran expressar dibuixant la mar, la navegació, l'Open, persones navegant ... Hi haurà obsequis i premis.

I aquesta mateixa tarda oferiran la conferència Emotional World Tour que és també el nom del llibre conjunt que publica l'editorial Astiberri: "Anem a parlar sobre les experiències que hem tingut en els nostres llibres anteriors. El nou llibre que hem fet tracta dels viatges de promoció i els contactes que hem tingut amb el món de la discapacitat. El meu més directe, ja que la meva filla, Maria, té autisme, i, en el cas de Paco, a partir de testimonis d'amics seus sobre l'Alzheimer. L'experiència ha estat enriquidora a tots els nivells i les trobades amb les famílies i parents han estat emocionants. Aquest sentiment intentarem transmetre a través de les anècdotes i aventures que ens han passat. "

Els tallers tindran lloc de 11h a 13h i de 15h-17h, mentre que la conferència serà a les 18h30 del dissabte 2 de maig.

1 comentari: