30 d’abril 2009

Novetats de Glénat pel maig

La editorial Glénat ens torna a sorprendre aquest mes amb la publicació dels còmics premiats en la IIa edició dels premis Josep Coll i La tira còmica més Jove. Això sense oblidar les series regulars de manga...

EL RETORN DE L'HOME PEIX
Isaac Sánchez González
56 pàgines - Color
ISBN 978-84-8357-794-3
12,00 €


Expliquen que a Liérganes (Cantàbria), un home va saltar al riu i va tornar convertit en un híbrid, mig home, mig peix. La criatura només es va deixar veure una vegada ja fa molt de temps, però va ser suficient per passar a formar part de la cultura intrínseca de la localitat, a més d’un bon reclam turístic…

Aquesta és una de les obres guanyadores de la II edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat.


LES AVENTURES IMAGINÀRIES DEL JOVE VERNE. LA PORTA ENTRE ELS MONS
Jorge Garcia, Pedro Rodriguez
56 pàgines - Color
ISBN 978-84-8357-792-9
12,00 €


Un adolescent Jules Verne viu la seva primera gran aventura amb el seu germà Paul i la seva cosina Caroline. El 31 d’octubre del 1837, vigília de Tots Sants, parteixen els tres en el Lady Rowena. El que a simple vista no és més que una excursió tardoral, es complica en una experiència que ultrapassa la realitat i els porta al món màgic dels somnis i les aventures oníriques.

Guanyadora del 1er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat
.

L'INVASOR MICROSCÒPIC
Daniel Serrano, Josep Casanovas
56 pàgines - Color
ISBN 978-84-8357-796-7
12,00 €


En Jean-Jacques i la seva tripulació es dirigeixen a la Terra on esperen trobar-se amb en Gustav el Sanguinari, de l’esquadró de reconeixement aniquilador, per dominar-la. Un aterratge desastrós serà l’inici d’una història ple de peripècies.

Aquesta és una de les obres guanyadores de la II edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, català i castellà, per edicions Glénat.

FILLS DELS '80: LA GENERACIÓ BOMBOLLA
Aleix Saló
80 pàgines - Color
ISBN 978-84-8357-791-2
15,00 €


Presentem l’obra guanyadora del III Premi Tira Còmica Més Jove, que organitza el Carnet Jove.
L’autor ofereix, en clau d’humor, un retrat de la generació de la que forma part. Una perfecta combinació d’ironia i creativitat que es materialitza en vinyetes que, a mode de gags, satiritzen comportaments, situacions i personatges fàcilment identificables, tant si es forma part de la generació com si no.GUIA DEL JOC DE CARTES. SAKURA LA CAÇADORA DE CARTES
Clamp
96 pàgines - Color
ISBN > 978-84-8357-858-2
7,50 €


Presentem la guia oficial a color, realitzada per CLAMP, del joc de les Cartes de Clow (publicades per Glénat) de la sèrie Sakura, la caçadora de cartes. La guia inclou l’explicació del significat de totes les cartes de la sèrie originalment dissenyades per CLAMP, breus consells per a la seva utilització i les instruccions per a jugar-hi de nou maneres diferents amb exemples explicatius.
La guia es publica en castellà i català i és el complement de les Cartes de Clow que Glénat va publicar anys enrere amb la sortida al mercat de l’edició castellana de la sèrie, Cardcaptor Sakura.


CINTURÓ NEGRE 1 - Naoki Urasawa
Malgrat que aquest manga va sortir a la venda a l’abril per commemorar la Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre, es presenta com una de les novetats més esperades del Saló del Còmic de Barcelona.
Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès. Del prestigiós Naoki Urasawa (Monster, 20th Century Boys), Cinturó Negre explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor. La sèrie consta de 29 volums que sortiran a la venda amb una periodicitat bimestral.


BLEACH 24 - Tite Kubo
L’Ichigo i l’exèrcit de shinigami s’enfronten als sis arrancar, amb en Grimmjow al capdavant. Aquest xoc de forces promet desembocar en una violenta batalla! Però justament, quan tot semblava perdut, els shinigami s’“alliberen de les seves limitacions”. Ha arribat l’hora del contraatac!!

INU-YASHA 43 - Rumiko Takahashi
Tal com en Naraku havia previst, en Môryômaru s’abraona sobre els germans Kinka i Ginka per xuclar-los… Ho podrà impedir l’Inu-yasha!? D’altra banda, la Tessaiga pateix un canvi extraordinari… Però en què consisteix exactament aquest canvi!?

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada