14 d’abril 2009

25è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà

L'Ajuntament de Cornellà ha obert el termini per presentar treballs al 25è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà":


El tema del treball ha de ser lliure i els personatges han de ser de creació pròpia i inèdits. En color o en blanc i negre i en català o en castellà. Cal lliurar l'original (se n'exclouen les còpies). En cas de fer-ho en suport CD, igualment s'haurà de presentar imprès en format DIN A-3.

Una de les novetats d'enguany és que les creacions que optin a la modalitat de d'animació i còmic podran ser fetes en qualsevol tècnica d'animació, ja sigui 2D, 3D, Stop Motion, Flash, plastilina... Hauran de tenir una extensió de 30 segons a 2 minuts, amb format .flv, .avi, .mpeg o .mov. Se n'entregaran dues còpies en DVD, una a resolució de 320x240 i una altra a 720x576.

El 25è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà" estableix dues categories. La júnior, joves que a 31 de desembre de 2009 tinguin entre 12 i 16 anys. I la sènior, que en aquesta mateixa data tinguin entre 17 i 30 anys. Per al primer grup, l'extensió serà d'una o dues pàgines de DIN A-3 (29'7 x 42). Per els més grans, de dues a quatre pàgines de DIN A-3.

Els treballs hauran de tenir un títol o un lema, que acompanyarà el full d'inscripció amb les dades personals de l'autor (nom i cognoms, adreça, telèfon, professió i edat) i fotocòpia del DNI. Es poden lliurar individualment o de manera conjunta entre guionista i dibuixant.

Els originals s'hauran de fer arribar abans del 30 de juny, personalment o per correu, a:
TRAILER Servei d'Informació Jove. Mossèn Andreu, 17. 08940 Cornellà de Llobregat.

Podeu consultar les bases completes en pdf aquí.

Font: Ajuntament de Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada