09 de febrer 2009

ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008

Sigueu benvingudes i benvinguts a ComiCat!

Avui és un dia molt especial per als qui formem part d'aquest projecte de difusió del còmic en català. Fa un any que vam encetar el bloc i, per celebrar aquest aniversari, a més d'estrenar el domini .cat, hem decidit treure el llibre que avui us presentem, per escrit i en podcast: ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008, com ja us vam anunciar fa uns dies.

El llibre ha estat curosament editat per Edicions Per Tutatis i inclou part dels continguts que han aparegut al bloc durant aquest primer any de vida. Dividit en tres parts, a ComiCat 2008 hi trobareu totes les crítiques de còmic publicades al bloc i una selecció dels articles més interessants, entre ells aportacions d'Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia del còmic en català amb tots els títols editats el 2008.

Text de la contracoberta:
ComiCat és un bloc sobre còmic en català realitzat per un conjunt d’amants d’aquest mitjà d’expressió. Volem compartir i difondre la nostra afició i potenciar especialment els còmics en català, tant de producció pròpia com en forma de traduccions, així com donar ressò a l’activitat que en aquest àmbit es desenvolupa a les terres de parla catalana.

Amb motiu del nostre primer any d’existència, hem volgut fer un recull d’allò més representatiu de la nostra activitat. El resultat és el llibre que ara teniu a les mans, que inclou totes les crítiques de còmic publicades al bloc i una selecció dels articles que ens han semblat més interessants. Entre ells n’hi ha que són textos cedits amablement per Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia amb els còmics publicats en llengua catalana al llarg de 2008.




descarregar el podcast / música de C. J. Rogers (Neon Lights)

Aquest podcast de presentació, així com la invitació, no haurien estat possibles sense la col·laboració d'en Jacme. Des d'aquí volem agrair-li el seu suport tècnic i el seu recolzament. Gràcies, especiaire!




Rústica, 150 pàgines, b/n, 108x175mm
Llibre: 7.89€
Impostos (4%): 0.31€
Enviament: 3.01€
Total: 11.21€
Comprar el llibre
Descarregar les primeres 20 pàgines en format pdf

I fins aquí la presentació de la nostra criatura. Esperem que us agradi el llibre i, si us anima a llegir i comprar còmics en català, nosaltres ja ens donarem per satisfets. L'equip de ComiCat us agraeix la vostra presència avui i us convida a una copeta de cava i a xerrar una estona utilitzant els comentaris del bloc. Llarga vida al còmic en català!

8 comentaris:

  1. Osti, mira, passava per aquí de pura xamba... hahaha
    On para el cava? Un glop a la vostra salut.

    ResponElimina
  2. ep! això ha quedat de fàbula! felicitats!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. moltes felicitats!!!! pel llibre i per la presentació :)

    ResponElimina
  4. Enhorabona! Em penso comprar el llibre.

    ResponElimina
  5. Gràcies! Quedeu tots convidats a una copeta de cava. Res d'això hauria estat possible sense la vostra presència. :D

    ResponElimina
  6. Felicitats!
    Comprarem el llibre... :)
    Salut!
    Quim

    ResponElimina
  7. Enhorabona per l'efemèride i per la iniciativa.

    ResponElimina
  8. Podeu pensar de cara al proper Saló del Còmic a vendre allà el llibre/es que es van editant de tal manera que els compradors ens poguessim estalviar les despeses d'enviament?

    ResponElimina