31 de desembre 2008

Nou Premi a la Llibreria Especialitzada en Còmic del Saló

I aquí teniu la nota de premsa de Ficomic sobre la creació del Premi a la Llibreria Especialitzada en Còmic:


El 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha ampliat el nombre de premis del certamen amb una nova categoria. Es tracta del Premi a la Llibreria Especialitzada en Còmic que té com a objectiu reconèixer la feina que realitzen aquests establiments en la difusió i la promoció del còmic.

Les llibreries que vulguin optar al premi hauran de facilitar informació sobre l’activitat promocional desarrotllada durant l’any 2008 en el seu establiment. Això inclou signatures d’autors, presentacions, taules rodones, tallers de còmic, exposicions i d’altres actes relacionats amb la promoció del còmic. El termini de recepció d’aquesta documentació finalitza el proper 22 de gener.

Tota la informació que ens faciliten les llibreries estarà disponible en la web de FICOMIC perquè els professionals del còmic puguin consultar-la abans d’emetre el seu vot. La mecànica de la votació serà la mateixa que a la resta de les categories dels premis del Saló. Només es podrà votar aquelles llibreries que hi hagin presentat la documentació i conseqüentment estiguin a la web de FICOMIC. El guanyador es donarà a conèixer durant l’entrega dels premis del 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. El Premi a la Llibreria Especialitzada en Còmic consistirà en un stand de 12 metres quadrats de franc per el 28è Saló Internacional del Còmic de Barcelona que es celebrarà al 2010.

Trobareu la carta amb les bases aquí i la fitxa de participació aquí. I recordeu que el 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà del divendres 29 de maig al dilluns 1 de juny de 2009 al palau número 8 de Fira de Barcelona.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada