05 de gener 2009

Novetats de Glénat pel gener

Ja tenim un nou any i Glénat continua sent la editorial que publica més còmic en la nostra llengua. Aquest mes no hi ha sorpreses, continuen les sèries de manga:

NARUTO 32 - Masashi Kishimoto
Neix un nou grup d’en Kakashi! En “Yamato”, membre de l’anbu, és nomenat capità del grup mentre en Kakashi es recupera! D’altra banda, en Sai, que prové de la secció de formació de l’anbu “Arrel”, entra en substitució d’en Sasuke.
Sembla que en Sai hagi perdut la capacitat de tenir cap sentiment, cosa que exaspera en Naruto i la Sakura…!!

BLEACH 21 - Tite Kubo
El Seireitei ha recuperat la calma després del conflicte que va desencadenar l’Aizen. Un cop recuperat de les ferides, l’Ichigo i companyia s’acomiaden de la Rukia i se’n tornen al seu món.
Ara que l’Ichigo ha estat acceptat com a shinigami substitut es passa els dies atrapant hollow. Qui deu ser el misteriós individu que se li prova d’atansar en aquests moments…!?


INU-YASHA 40 - Rumiko Takahashi
Una nena endimoniada ataca l'Inu-yasha amb la Dakki, l'espasa encantada!! El poder de la Dakki és temible... Podria ser la clau per destruir en Môryômaru d'una vegada per sempre... ?

LOVE HINA 5 - Ken Akamatsu
L’estiu ha arribat i els habitants de la residència Hinata decideixen anar a la platja on treballaran plegats al xiringuito Hinata. Un cop allà apareixeran dos companys de classe d’en Keitarô i la Narusegawa i tots plegats compartiran unes vacances esquitxades de situacions esbojarrades i divertits malentesos.

Com sempre, les portades al pdf de novetats del mes de gener

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada