12 d’octubre 2008

El món del còmic a Kosmopolis08

Kosmopolis és una festa-laboratori on la literatura és la protagonista en totes les seves vessants en interacció amb les arts i les ciències.

El còmic no sempre ha tingut el reconeixement que mereix com a disciplina artística. A Kosmopolis 2008 proposem una aproximació renovada sobre l’anomenat novè art a partir d’un acostament al gènere sense tòpics ni prejudicis.

Max, Calpurnio, Sonia Pulido i Neosol

Concert animat: “El darrer humà viu”, còmic i música en directe. Dijous 23, 22.00h.

L’atmosfera electrònica dels integrants del grup musical Neosol acompanya, en aquesta sessió, les vinyetes que elaboren en directe i sobre una gran pantalla els dibuixants Sonia Pulido, Calpurnio i Max.


Edmond Baudoin

Taller de còmic: Piero. Dissabte 25, 18.30h. Francès, amb traducció consecutiva.

Amb l’anàlisi i interpretació de Piero, el seu darrer llibre publicat a casa nostra, Baudoin ens aproparà tant a les claus de la seva paradigmàtica renovació del llenguatge del còmic com a la seva significativa síntesi de ficció i realitat.
Informació tallers: tel. +34.933.064.133/ cursos@cccb.org


Edmond Baudoin i Carol Vanni


Dimanche vingt sis octobre deux mille huit. Diumenge 26, 19.30h.

Dansa i còmic en directe. És una dansa sense música o, més ben dit, que segueix la melodia i el ritme que porta incorporada el dibuix com a extrem de la seqüència que uneix el cervell i la mà.


Informació pràctica de l'edició K08

Entrada gratuïta el dia de la inauguració: 22 d’octubre a les 19.00h. CCCB. L’animem a que enviï aquest missatge a tots aquells que hi puguin estar interessats. El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per raons de força major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada