03 d’abril 2008

Actualització Club de Lectura

Des de L'Univers del Còmic llegim que a la sessió Club de Lectura que tindrà lloc demà divendres comptaran amb la participació d'en Max, el que sens dubte farà d'aquest acte una ocasió fantàstica per aprofundir-hi de la mà d'un investigador i del propi autor.

Bardín, el superrealista està editat en català i en castellà per l'editorial barcelonina La Cúpula. Ha estat editada a França, Bèlgica, Holanda, Estats Units, Canadà, Brasil i Itàlia. A Espanya, a més de l'esmentat Premio Nacional, ha guanyat els premis Millor guió, Millor dibuix i Millor obra en el 25è Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

"gràficament enlluernadora, amb un guió original i plena de referències literàries, filosòfiques i cinematogràfiques" Ficomic.

"obra cabdal de la seva dilatada trajectòria professional, un còmic que marca un abans i un després en la historieta espanyola" Jurat del Premio Nacional.

"Bardín parla de la realitat de manera no realista, ja que tracta de temes que afecten la gent corrent traslladats a escenaris inversemblants i fantàstics" Max -Francesc Capdevila-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada