03 de setembre 2023

Novetat de setembre d'Ooso: X-Venture. Primal Power vol. 1: Fúria de reis: Lleó vs Tigre

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum de X-Venture. Primal Power, una sèrie oberta de l'ampli univers d'X-Venture que aquest cop ens porta a conèixer el regne animal. En cada volum es contraposen dos animals, on en aquest primer volum els protagonistes són el lleó i el tigre. Així aquest volum s'anomena Fúria de reis: Lleó vs Tigre. Aquesta nova obra fou anunciada al 41 Comic Barcelona d'enguany.

La pre-order estarà activa fins el 20 de setembre, la qual anirà acompanyada de dues cartes exclusives dels dos animals protagonistes. Recordem que els extres són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Rústic amb solapes - 160 pàgines - 12,5 x 18,5 mm - Color
ISBN: 978-84-100320-1-9
10,95  €


Manga Juvenil Científic – EduManga (Manga Educatiu)

Trepidant exploració del regne animal

LLeó vs Tigre

És impossible que aquests grans fèlids puguin enfrontar-se perquè viuen en diferents hàbitats. I no es pot saber amb certesa quin dels dos és més fort.

El Jake i el Louis, lideren dos equips a la recerca dels millors espècimens del tigre i del lleó.

En el viatge, el Jake i la Sherry es troben amb un nen salvatge que pot parlar amb els animals i junts… Emprenen una missió de rescat a Sibèria!

Mentre el Louis i el seu equip es converteixen en les joguines del rei de la sabana africana…




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada