03 de setembre 2023

Primera novetat de setembre de Finestres: Roaming

Com a primera novetat de setembre, Editorial Finestres publicarà Roaming, de Jillian Tamaki i Mariko Tamaki, que fou anunciat a mitjans del passat juliol.


A la venda el 13 de setembre!Roaming, de Jillian Tamaki i Mariko Tamaki
Traducció de: Montse Meneses
Rústica - 448 pàgines - 15,7 x 20,32 cm - Color
ISBN:  978-84-19523-13-6
32 €Temes: amistat, joventut, LGTBIQ+, viatge


Newark, Nova Jersey, 2009. Zoe i Dani, millors amigues durant l’institut, són ara estudiants de primer any a la universitat i es retroben en la ciutat que sempre han volgut visitar: Nova York.

La Dani ha viatjat amb la Fiona, companya de classe i estudiant d’art amb una opinió sobre tot. Totes tres juntes intenten recórrer la major part possible de la ciutat, caient alegrement en els paranys turístics, reflexionant sobre les “grans obres d’art”, discutint sobre moda, esquivant els penjats i menjant molta pizza.

El viatge transcorre entre el ritme frenètic de la ciutat, els dubtes sobre el futur que els espera i la irreverència davant d’un món que se’ls presenta com una aventura emocionant però sense edulcorants. La paleta de colors pastel suavitza una metròpoli intimidant, precisament per copsar-ne la bellesa, ben bé com si fos a través dels ulls dels viatgers que la veuen per primera vegada.

Aquesta novel·la gràfica és una història a Nova York sobre els alts i baixos dels viatges internacionals, l’amistat i la vida que comença als vint anys.


Autores guardonades amb els premis Ignatz i Eisner

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada