07 de juliol 2021

Novetat d'octubre en pre-venda de Magori Art: La sèrie de la teva vida GT

L'any 2013, Norma Editorial va publicar La sèrie de la teva vida, llibre escrit per en Marc Zanni i en Joan Sanz explicant anècdotes del doblatge de les sèrie de Bola de drac. El 2019 en va arribar la continuació i en format còmic, afegint-hi com autors en Carles Lladó (conegut per posar veu a en Luffy a One Piece), en DAC i en Magori, aquests dos últims com a dibuixants, i sent el seu títol justament La sèrie de la teva vida Z.

Aquest quintet ha estat preparant la tercera part, la qual es publicarà a l'octubre, i fent un símil al popular anime, la nova entrega es titularà La sèrie de la teva vida GT.


Actualment es troba en pre-venda a la web de Magori Art, en diferents packs, cada un amb un contingut diferent, i estarà disponible fins al 15 d'agost!


A la venda a l'octubre!


La sèrie de la teva vida GT, de Marc Zanni, Joan Sanz, Carles Lladó, DAC i Magori
Rústic fressat - més de 200 pàgines amb paper offset pigment 100 g - 15.5 x 22.5 cm - B/N
Coberta cartolina mate 235 g.

Sobrecoberta estucat mate 135 g.
17,95€ (Pack bàsic)

La sèrie de la teva vida GT és un còmic que recull anècdotes del doblatge i també és la continuació de La sèrie de la teva vida Z, autoeditat al novembre de 2019.

Important: Això és una reserva “Pre-Order”, que significa que el còmic encara no s’enviarà, ja que el còmic no el tindrem físicament fins el mes d’octubre.

Els packs només estaran disponibles durant el periode de RESERVA que durarà fins el 15 d’agost.

 

Fonts: Magori Art Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada