02 de juliol 2021

Novetat de juliol d'Extinció: L'Oracle

Per aquest mes de juliol, Extinció Edicions ens porta L'Oracle, el segon títol de la seva col·lecció de còmic, a mans de Francisco Jota-Pérez i Víctor F. Dunkel. 

Disponible la segona setmana de juliol!


L'Oracle, de Francisco Jota-Pérez i Víctor F. Dunkel
16,4 x 23 cm - 68
pàgines
ISBN978-84-949533-6-1
16 €


A L’Oracle assistim a l’avantsala d’una “certa fi del món”, del qual se n’albiren alguns indicis, sense que s’acabi de mostrar-se encara el marc sencer. Auspicis d’un món en el qual la tecnologia ha substituït completament a la natura, o, millor dit, d’una tecnologia que es naturalitza. I que s’ha fet viral, penetrant a l’escorça de la terra, de l’arbre i del cervell.

Un nou bacteri que condueix als protagonistes a un viatge incert a la recerca d’un refugi contra les forces que ha desfermat l’obsessió humana per controlar la natura.

Novel·la gràfica de difícil catalogació (terror al·lucinogen i Sci-Fi catastrofista, però sempre intimista), influenciada per autors com Alan Moore, W.H. Hodgson, Joan Amades o el Popol Vuh, L’Oracle és un relat mitològic contemporani que enfonsa les seves arrels al costumari català.Font: Extinció Edicions Twitter

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada