09 de juliol 2021

El Japan Weekend arriba a València aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, els dies 10 i 11 de juliol arriba el Japan Weekend València. Fira València serà el centre de la cultura otaku del País Valencià. La capital del Túria acollirà una nova edició de popular esdeveniment carregada d'activitats per a tots els aficionats al manga i a l'anime. Des dels seus inicis el 2008, el Japan Weekend València està enfocat a donar a conèixer diversos aspectes de l'oci, la cultura i els costums japonesos per a tots aquells que vulguin visitar-nos. 

En aquesta esperada edició, adaptada a la situació actual de pandèmia, no faltaran els continguts habituals del Japan Weekend, però sempre complint estrictament amb la normativa vigent, i garantint la seguretat tant d'expositors, com de convidats i assistents.

El Japan Weekend València comptarà amb un gran nombre de convidats, els quals durant a terme diverses activitats durant els dos dies que dura l'esdeveniment. Comptarem amb la presència de YouTubers com Joaquín, de canal de YouTube Wade Otaku. Un espai dedicat al món de l'anime, de què és seguidor i fan des de petit, el que li ha servit per crear un canal únic en què parla tant de les sèries de la seva infància, com de les actuals. També ens acompanyarà Hoxy Anime, un popular youtuber el canal del qual està centrat en les ressenyes de les seves sèries favorites d'anime i en l'anàlisi del món otaku, sempre des de sota el seu divertit punt de vista. Umaru-chan és una popular youtuber el canal està centrat en ressenyes de mangues i anàlisi de sèries anime des de la seva experiència i punt de vista. L'acompanyarà El Quinto Emperador, un youtuber molt conegut dins el món sobretot entre els fans de One Piece, ja que tot el seu canal està relacionat amb aquesta gran sèrie d'animació. En els seus vídeos trobem gran varietat tant de teories, anàlisis, unboxing de figures...

També tindrem l'oportunitat de conèixer a il·lustradores de la talla de la madrilenya Gema Vadillo, coneguda a les xarxes com Cydonian. Des de molt petita crea personatges i escriu relats de fantasia. Li agrada explicar històries en tots els formats, per això viu pel dibuix, la fotografia i el vídeo. Schizein, la seva primera novel·la, neix arran de les coses que li inspiren, com la música o fins i tot els seus propis somnis. Zuria Fenton, més coneguda per Xuri Fenton (@xurirux), va començar la seva carrera a YouTube quant tenia 17 anys mentre cursava el seu primer curs de Belles Arts, sent de les primeres persones a Espanya en aquesta plataforma com un portal des del qual donar a conèixer la seva creativitat. Actualment se situa com un dels canals femenins més grans d'Espanya en el sector de l'art i la il·lustració. També ens acompanyaran els il·lustradors Espanya Manga, Luca B. i Ivart. Entre altres convidats, també tindrem a la cosplayer PhirateCR i el creador de contingut Anime Ibérico.

Ja podeu consultar l'horari d'activitats a la web de l'esdeveniment, recordant sempre que no és definitiu, i que pot patir canvis d'aquí al dia de celebració. Totes les activitats es realitzen tenint en compte el protocol covid i les mesures de seguretat imposades pel mateix centre d'activitats. Com tothom, volem que aquest esdeveniment sigui inoblidable, alhora que segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada