29 de juny 2024

Verkami per la nova edició integral de "La Saga d'Atlas & Axis"

En Pau, l'autor de La Saga d'Atlas i Axis, ha creat una campanya de micromecenatge a Verkami per tal de portar a terme una nova edició integral de la mencionada obra de còmic, havent-se esgotat la primera edició. Vegem' tot seguit els detalls de la campanya.

 

Nova edició de La Saga d'Atlas & Axis.

 

Els famosos cans varen tenir tant d'èxit en català que ja no queden llibres! En feim una altra edició?


La portada és exclusiva per a l

El 2019 vaig voler comprovar si hi havia prou lectors en català per fer viable un clàssic modern del còmic sense subvencions (en castellà ho donava per suposat).

Em vareu demostrar que sí, i vareu fer possible, no només l'edició integral de La Saga d'Atlas & Axis en castellà i en català, sinó la pròpia editorial Escàpula, amb la qual he continuat publicant, gràcies al vostre fenomenal suport, la resta de la meva obra. Aquest és el còmic amb què va començar aquesta aventura.

Aquestes primeres edicions s'han exhaurit, i crec que la Saga dels famosos cans mereix seguir disponible per a tots els públics, tant en castellà com en català.

Però reeditar-los és una aposta arriscada, ja que, per les seves característiques, és un llibre força car d'imprimir (i d'emmagatzemar!).

Així que vos ho propos en aquesta campanya de Verkami, i voltros decidiu si es reedita o no. Si s'aconsegueixen vendre anticipadament 400 llibres en total, comptant les dues llengües, aquesta segona edició serà un fet. Afegint còpies dels meus altres còmics, es podria aconseguir abans.

La Saga d'Atlas & Axis.

La Saga d'Atlas & Axis és la meva obra més internacional, està publicada a més de 15 països i 3 continents, en francès, castellà, català, italià, polonès, holandès, alemany, xinès, rus, anglès, suec i danès... De moment!

Conta la gran aventura de dos cans, que en un viatge increïble coneixeran el seu món, altres animals, afrontaran la guerra, la venjança, la traïció, però també gaudiran de l'amor, l'amistat i la saviesa. Tot en un món que no és el que sembla.

Els inseparables Atlas i Axis s'enfronten a qualsevol repte com les parts d'un cervell: Un, racional, intel·ligent, reflexiu; l'altre, instintiu, emocional i instantani.

El to de la història és d'aventura, meravella pels descobriments, emocions i humor. També la violència és present, però tractada com una cosa natural, com als documentals d'animals. Al meu entendre és una història per a tots els públics. No és una obra infantil, però molts de lectors de diferents cultures ho han gaudit a partir de vuit anys.

A diferència d'altres còmics d'animals antropomorfs, a la Saga els personatges no són persones amb cap d'animal, sinó que segueixen sent animals, i com a tals es comporten, només que són bípedes i parlen. Una cosa que ens fa veure'ns a noltros mateixos d'una altra manera!

Pel que fa al dibuix, cartoon i dinàmic per als personatges, però molt detallat en els fons, i amb colors molt narratius i espectaculars, t'ajuda a submergir-te en la història, però també et convida a contemplar la bellesa natural, i a estudiar cada detall. És un llibre que es pot rellegir una vegada i una altra i descobrir coses noves, tant en el dibuix, com en la història.

Nova edició.

El llibre tindrà la mateixa mida que la primera edició integral: 19,5 x 27,5 cm, tapa dura i 272 pàgines, amb la història completa dels famosos cans (inclou els 4 toms en què es va publicar originalment).

Però en comparació amb la primera edició hi haurà unes petites variacions, com ara el canvi de tipografia, la pàgina del títol, i les pàgines extres, on s'inclouran les il·lustracions de les portades dels quatre toms originals, i qualque dibuix inèdit.

A la portada, les lletres s'estamparan en daurat, i el llom serà també diferent, i arrodonit.

És possible que s'afegeixin pàgines per separar els capítols si s'assoleix una xifra que ho permeti.

Un llibre preciós, i un clàssic que no pot faltar a cap llibreria de còmic. Fins i tot si ja ho tens, pots comprar-lo per regalar-lo Saps quant t'ho agradaran!

Recompenses.

Com a recompenses per la vostra participació, el llibre vos costarà 35€ en lloc dels 39€ de PVP (un 10% menys), i cada llibre inclourà de regal una làmina inèdita i signada, amb un dibuix dels famosos cans a aquarel·la, i els enviaments a Espanya seran GRATIS. Com sempre, si superem certa xifra, hi haurà més regals per a tots els participants.



Una làmina en paper d

A més, podràs afegir a la teva comanda alguns dels meus altres còmics i llibres, i també làmines d'Atlas & Axis en mida DIN A3, d'edició limitada, numerada i signada. Tot això sense despeses d'enviament.

Pots veure més detalls i sinopsis de cada llibre a escapula.com/shop

Per triar les teves làmines, pots veure-les més grans a www.escapula.com/shop
Per triar les teves làmines, pots veure-les més grans a www.escapula.com/shop

Qui és aquest senyor.

Em dic Pau i sóc autor de còmics i humorista gràfic des de sempre. Des de la meva Mallorca natal, he vist la meva obra publicada a nombrosos països, també a la revista belga Spirou, però tot i així és difícil guanyar-se la vida només amb els drets d'autor. Per això, des de fa uns anys també sóc l'editor de la meva obra. Gràcies a l'èxit de les meves anteriors campanyes de Verkami, i del suport sostingut i indispensable dels meus patrons a patreon.com/Pau he aconseguit seguir creant i dibuixant històries per gaudir, reflexionar i divertir-se. Actualment estic dibuixant la meva obra més important, Les cinc banderes, que pots trobar també a Verkami!

On van els teus diners.

Les vostres aportacions es faran servir per pagar l'edició i la impressió, els sobres, els enviaments, la comissió de Verkami, i els impostos. Si s'aconsegueix benefici, serà destinat a reimprimir els altres títols que possiblement s'esgotin durant aquesta campanya, i a seguir dibuixant Les cinc banderes.

Terminis:

Els fitxers estan gairebé llestos per entrar a impremta, mancant algunes correccions. Si s'aconsegueix l'objectiu de la campanya, és previsible que a l'octubre els llibres estiguin impresos, i els poguem enviar al novembre, perquè abans de Nadal estiguin disponibles.

Si ja ho tens...

Agraeixo que facis promoció d'aquest projecte entre els teus contactes i xarxes socials. També pots aprofitar per solucionar un regal de Nadal, i per iniciar en la lectura als teus nebots favorits.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Aquí pots veure els meus perfils de :
Instagram
Facebook
Twitter
Youtube
Telegram
Patreon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada