21 de juny 2024

Novetats de juny d'Andana Gràfica (2a part): Les cròniques de Rema vol. 1 i Quatre ulls

Com a darreres novetats de juny d'Andana Gràfica, segell editorial d'Andana Editorial, ens arriben dues novetats més: el primer volum de Les cròniques de Rema titulat El regne de la boira blava, de Amy Kim Kibuishi, i Quatre ulls, de Rex Ogle i Dave Valeza.

Ja a la venda (20 de juny)!


Les cròniques de Rema vol. 1: El regne de la boira blava, de Amy Kim Kibuishi
Andana Gràfica
A partir de 12 anys
Rústica - 272 pàgines - 16 x 23 cm - Color

ISBN: 978-84-19605-13-9
17,50 €
Fitxa informativa


La Tabby Simon està decidida a esbrinar què li va succeir al seu pare, que va aparèixer mort mentre investigava un arbre del qual emana una misteriosa boira.

Inesperadament, es veu conduïda a Rema, un llunyà món de màgia i bellesa que sofreix invasions periòdiques per part d'un planeta pròxim desesperat per obtenir recursos.

Mentre la Tabby cerca esclarir la mort del seu pare, coneix a un noi de pèl blau anomenat Philip. Encara que ell també té els seus secrets, promet ajudar a la Tabby a tornar a casa.

A mesura que va coneixent més sobre aquest estrany món, la Tabby descobreix que està destinada a una cosa molt més gran del que mai s'hagués imaginat.


Quatre ulls, de Rex Ogle i Dave Valeza
Andana Gràfica
A partir de 9 anys
Rústica - 224 pàgines - 14 x 20 cm - Color

ISBN: 978-84-19605-15-3
16,90 €
Fitxa informativa

En Rex comença l'institut i tot comença a anar malament, la vida social s'ha convertit en una cosa salvatge: el seu millor amic de la infància comença a deixar-li de costat i es converteix en la riota dels populars del curs. Tothom menys ell ha pegat ja l'estirada, i mentre intenta encaixar tots aquests canvis, descobreix que...necessita ulleres! El que faltava.

La seva situació a casa no és tampoc la més fàcil: els seus pares estan divorciats i conviu amb la seva mare, que té molts problemes econòmics i treballa precàriament en diferents ocupacions, així com amb el seu "padrastre" i "germanastre", amb els quals no acaba de sentir-se del tot còmode.


Un llibre que recull amb empatia i esperança el moment tan agre i dolorós que pot arribar a ser l'adolescència: els canvis físics, la incomprensió de l'entorn i la necessitat de trobar una identitat i una manera d'estar i ser en un món a vegades aclaparador. Però amb la certesa alegre de fons que es pot trobar el camí.




Fonts
: Andana, MADE Rema i Quatre ulls

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada