09 de juny 2024

Novetat de juny de Librooks: Les investigacions del professor Enigmus vol. 2

Aquest juny, Librooks ens porta el segon volum de Les investigacions del professor Enigmus titulat Rere la pista de l'Esfinx, de Paul Martin i Matthew Broersma.

A la venda el 17 de juny!


Les investigacions del professor Enigmus vol. 2: Rere la pista de l'Esfinx, de Paul Martin i Matthew Broersma
Traducció de Marta Roigé Balada
A partir de 12 anys
Col·lecció Imagina
Rústica -  56 pàgines - 20 x 25 cm - Color
ISBN: 978-84-128265-9-3
14,50 €


Segon títol d'aquesta sèrie de misteris en format còmic. Un viatge per tot el món farcit de misteris que el lector haurà de resoldre per demostrar la seva genialitat.

Després de l'èxit del primer volum de la sèrie, presentem el segon. El professor Enigmus i la seva incansable ajudant, Tatiana, s'enfronten a una misteriosa organització en un viatge al voltant del món.

La seva investigació els durà de Nova York a Ciutat de Mèxic passant per Suïssa, Hawai, Shangai i l'Índia. Tan sols podran superar els paranys que els criminals els aniran posant si són capaços de resoldre els enigmes que s'aniran trobant durant el seu viatge arreu del món. Segur que els joves lectors els podran donar un cop de mà!

Segon volum d'una sèrie en format còmic que fomenta la capacitat d'observació i la perícia a l'hora de deduir, analitzar i resoldre misteris de manera lògica.



Font: UDL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada