09 de juny 2024

Novetat de juny d'ECC: Gyo

Per aquest juny, ECC Ediciones publica seu primer manga en català, sent l'obra escollida Gyo, del mestre del terror Junji Ito, tal com van anunciar al passat 29 Manga Barcelona, però avançant-se la sortida un parell de mesos, segons el que llavors van dir, així i tot ja ha tingut un a sèrie de retards. Primer havia de sortir el 22 de maig, però s'ha anat ajornat setmana rere setmana, sent el 19 de juny, el dia que és posarà a al venda. Esperem que sigui la data definitiva.A la venda el 19 de juny!Gyo,  de Junji Ito
Traducció de

Rústica - 400 pàgines - 14,8 x 21 cm - B/N
ISBN: 978-84-10134-45-4
27 €


Una de les obres més estel·lars d’en Junji Ito, potser el millor dibuixant de còmic de terror del món, arriba per primera vegada traduïda al català i ho fa en una edició superior, en format Flexibook integral, que encisarà els col·leccionistes. 

Kaori i Tadashi, una jove parella d’enamorats que estan de vacances a Okinawa, pateixen una sèrie de misteriosos encontres amb uns éssers marins terrorífics que fan una forta pudor de mort i que per poc no tornen boja la Kaori. Desesperats, tornen a Tòquio, on s’adonaran que la pudor de què fugien els ha seguit fins a la gran ciutat. 

Amb un gust genial pel detall, una tensió narrativa magnífica que combina l’espant amb moments surrealistes i fins i tot amb alguns tocs de comicitat, descobrirem que la presència d’aquests éssers fètids no és gens casual. 

Quins misteris del passat de Tadashi tenen connexió amb aquestes criatures? El destí fastigós i grotesc que espera els personatges de Gyo deixarà tots els lectors espantats i bocabadats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada