12 de maig 2024

Novetats de maig d'Estrella Polar: Arigato 1 i 2, i Drila Cocodrila 5

Aquest maig, Estrella Polar, segell del Grup 62, ens porta una nova sèrie de còmic infantil titulada Arigato de Teresa Blanch i José A. Labari, amb el seus dos primers volums titulats El gat samurai i El lladre de calçotets, i també tenim el cinquè volum de Drila Cocodrila de Gómez titulat El terra és bava.



A la venda a partir del 22 de maig!



Arigato 1. El gat samurai, de Teresa Blanch i José A. Labari
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 80 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-817-9
11,95 €


Viure en una mansió i ser el gat més mimat de tot Gatòpolis és fàcil. Que les teves úniques preocupacions siguin dormir i menjar, també. El que és difícil, o millor dit, superdifícil, és perdre-ho tot per culpa d’un majordom envejós. Això és el que li ha passat a l’Arigato. El seu repte més desafiant a partir d’ara serà demostrar que no és un lladregot. Fins que un bon dia... un superpoder ho canvia tot! Podrà l’Arigato  controlar aquests nous poders?

Us presentem la col·lecció més divertida per a primers lectors.

El seu primer llibre en lletra d’impremta. Ideal per adquirir autonomia lectora.


Arigato 2. El lladre de calçotets, de Teresa Blanch i José A. Labari
Infantil - 6 a 8 anys
Cartoné - 80 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-818-6
11,95 €

Des que l’Arigato és un samurai amb superpoders no para de ficar-se en embolics. Ara, algú ha robat els calçotets de la sort d’un campió de sumo megafamós! El lluitador ho ha deixat molt clar: sense calçotets no hi haurà lluita... i quina decepció s’endurà Miss Takataka si no se celebra el torneig. Podrà el nostre samurai trobar els calçotets i demostrar els seus dots de detectiu?

Us presentem la col·lecció més divertida per a primers lectors.

Llibre en lletra d’impremta. Ideal per adquirir autonomia lectora.


Traducció de Grup 62
Infantil - 3 a 5 anys

Cartoné - 64 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-838-4
11,95 €


DRILA COCODRILA
és una col·lecció de llibres en lletra majúscula per aprendre a llegir protagonitzada per cinc animals peculiars que viuen en un prat molt especial.

La Drila viu amb els seus amics Mapi, Cuc i les Ovelles a Pratverd, un lloc minúscul on succeeixen aventures MAJÚSCULES.

EL TERRA ÉS BAVA, la Drila i el Mapi coneixen la coloma Coloma i creen el seu propi còmic inspirat en el seu joc favorit: el terra és bava, on l'últim a caure a la bava guanya. Que guanyi el millor i que triomfi l'esportivitat!

PER QUÈ ÉS PERFECTE PERQUÈ ES LLANCIN A LLEGIR SOLS?

-Amb 4 vinyetes a cada pàgina i poc text, permet passar de pàgina amb rapidesa, cosa que fa la sensació d'avançar en la lectura, reforça la motivació i evita la frustració dels aprenents de lector. 

-La lletra majúscula és més fàcil de reconèixer pels aprenents de lector.

-Els nens i les nenes de 5 anys ja estan acostumats a veure sèries i pel·lis amb trames complexes i amb un sentit de l'humor molt desenvolupat. Però encara no saben llegir sols. Per això el format en vinyetes els permet entrar en una història amb una trama i un sentit de l'humor ajustats al seu nivell, i alhora fa possible que llegeixin sols amb facilitat.

PER QUÈ ELS ENCANTARAN LES AVENTURES DE LA DRILA I ELS SEUS AMICS?

-En cada llibre, trobaran situacions que s'assemblen molt a les que es poden trobar al pati d'una escola: amistat, baralles, jocs i trampes, gestió de la frustració, descobrir els propis talents...

-La Drila, el Mapi, el Cuc i les ovelles són cinc personatges entranyables i divertidíssims, tots amb una personalitat única que els robarà el cor.

-Se submergiran en un món de diversió, amistat i descobriments mentre aprenen a conèixer-se ells mateixos i l'entorn on viuen.



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada