06 de març 2024

Oberta la convocatòria pels XXII Premis Junceda

Ja està oberta la convocatòria pels XXII Premis Junceda creats per l’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya des l’any 2003 que premien totes les àrees de la il·lustració.


Quines obres s’hi poden presentar

Obres que han estat impreses, publicades, emeses, projectades, visionades online o editades per primera vegada en el període del gener al desembre del 2023 a qualsevol lloc del món.

En el cas de sèries, campanyes, col·leccions, etc. que incloguin més d’un any, es podrà escollir en quin any presentar-les, tenint en compte que una mateixa obra només es pot presentar una única vegada als Premis Junceda.

En cas d’obres reeditades, es podran inscriure sempre que sigui la primera vegada que es presenten. Feta aquesta inscripció, l’obra no es podrà tornar a presentar en futures edicions.

No hi ha límit en el nombre d’obres que pot presentar cada il·lustrador/a. S’haurà de fer una inscripció per cada obra presentada.

Qui hi pot presentar obra

Cada il·lustrador/a hi pot presentar les seves pròpies obres.

Editorials, estudis gràfics, agències de publicitat, etc. s’hi poden presentar omplint el formulari d’inscripció i adjuntant el consentiment de l’autor/a amb les seves dades de contacte (nom, telèfon, e-mail).

L’autor/a ha de ser un il·lustrador/a que resideixi a Catalunya (o hi hagi residit durant el 2023), excepte en la categoria Junceda Global.

En cas que sigui una obra en col·laboració, si no es pot destriar quina part pertany a cada autor s’haurà de presentar en nom de tots els autors participants. Si es poden identificar cada una de les aportacions individuals, cada autor o autora haurà de presentar la seva part de l’obra per separat i sense detriment del que facin la resta d’autors o autores.

Termini d’inscripcions

7 d’abril del 2024

Categoria ‘Premi Elefanta’

Es donarà un únic premi de 1.000 € al projecte que el jurat consideri oportú, considerant el seu valor experimental i creatiu, la seva aportació dins de l’àmbit i la seva viabilitat amb els recursos que s’ofereixen. El projecte seleccionat es presentarà a la gala dels Premis Junceda 2025.

Categoria Futurs Professionals

La persona guanyadora rebrà l’encàrrec per fer la imatge gràfica de final d’any de l’APIC.
Aquesta activitat estarà remunerada amb 300 euros.

Bases completes




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada