04 de març 2024

Novetat de març de Hachette: Titeuf vol. 18

Com a novetat de març de Hachette Heroes, segell editorial del Grup Anaya, ens arriba el divuitè volum de Titeuf anomenat Penja-li un bon floc!

I de cara  l'abril, avancem que es publicarà un nou recopilatori amb els volums 5, 6 i 7 titulat Mala bava.


A la venda el 14 de març!



Titeuf vol. 18: Penja-li un bon floc!, de Zep
Traducció de Daniel Cortés
A patir de 9 anys
Cartoné - 48 pàgines - 22 x 28,5 cm - Color
ISBN: 978-84-19316-14-1
12,95 €


Torna el floc ros més famós del còmic!

I ho fa una mica més gran, però tan interessat com sempre pel món que l'envolta. En aquest nou volum, Titeuf torna a protagonitzar situacions delirants i tendres a parts iguals, totalment en sintonia amb els temps actuals. Titeuf tracta d'assimilar al seu (peculiar) manera temis tan candents com el canvi climàtic, les xarxes socials, els perills d'Internet o el consentiment. Ha d'enfrontar-se, dia a dia, amb uns jeroglífics impossibles anomenats "equacions", continua preguntant-se què és l'amor o quina és la millor manera de fer-se un petó i li posa dels nervis que el seu amic Hugo domini el tema millor que ell. Encara que ara és delegat de classe, la seva profe ho continua mirant amb inquietud i quan participa en el consell escolar, estrany conclave d'adults en el qual no encaixa massa, s'adona que tradueix fatal l'indesxifrable món dels majors. I que aquest món, el real, té un costat molt fosc, poblat de monstres molt més pertorbadors que aquests que creia amagats en el seu armari.

Després de 23 milions de llibres venuts, Titeuf torna amb el seu humor irreverent i amb aquesta visió entre ingènua i descarada del món actual.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada