27 de febrer 2024

Novetats de març de Barcanova: Batcat i Gata Rebel Episodi 1

Per aquest març, Barcanova, segell editorial del Grup Anaya, ens porta Batcat de Meggie Ramm, i el prime episodi de Gata Rebel, d'Aaron Blabey (Males Bèsties), titulat La Cuqui Cat a la carretera.


A la venda el 7 de març!


Batcat, de Meggie Ramm
Traducció d'Ada Guiteras
Infantil, a partir de 6 anys
Rústic - 96 pàgines - 14 x 20 cm - Color
ISBN: 978-84-489-6358-3
14,90 € 


Un còmic per aprendre a acceptar-se un mateix i acceptar els altres

A en Batcat li encanta estar sol a casa seva. A la seva casa de l'arbre, passa l'estona jugant a videojocs i veient la televisió. Però, quan en Batcat, de sobte, es veu perseguit per un molest fantasma que roba gelats, anirà a visitar una bruixa perquè l'ajudi a fer un encanteri que permeti eliminar definitivament aquest espantós fantasma.


Gata Rebel Episodi 1. La Cuqui Cat a la carretera, d'Aaron Blabey
Traducció de Núria Ventosa

Infantil, a partir de 8 anys
Cartoné - 192 pàgines - 15 x 19 cm - Color
ISBN: 978-84-489-6300-2
13,95€


Una nova sèrie de còmics de l'autor de Males Bèsties


Arriba una altra sèrie de còmics de l'autor de Males Bèsties. Una hilarant història protagonitzada per una gata mimada que és molt més dura del que ningú s'imagina. Què passa quan l'estrella de vídeo de gatets més gran del món és acusada d'un crim que no ha comès? Doncs que es converteix en una gata a la fuga, això és el que passa. Però, com evitar la captura i demostrar la teva innocència quan ets el felí més famós del planeta? Bé, no és fàcil. Segueix la Cuqui Cat mentre passa de ser superestrella dels mems a l'enemic públic número 1. És una superdolenta? Un bufó famós a Internet? O una noia que s'acaba de subestimar seriosament?


Font
: Anaya PDF pàgs. 37 i 39

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada