15 de febrer 2024

Novetat de febrer de Joventut: Belzi el Sensebanyes 1: Caos a la fira

Per aquest mes de febrer, Editorial Joventut ens porta el primer volum de Belzi el Sensebanyes titulat Caos a la fira, de Gemma Brie, Vincas Richardson i Ingrid Valls, sent el primer còmic de producció pròpia de l'editorial.


Ja a la venda!


Belzi el Sensebanyes: Caos a la fira,
de Gemma Brie, Vincas Richardson i Ingrid Valls
Col·lecció: Joventut Còmic
A partir de 7 anys
Cartoné - 15 x 23 cm - 144 pàgines - Color
ISBN: 978842614884-1
19.50 €Un petit dimoni anomenat Belzi apareix de sobte al món dels humans. No sap com hi ha arribat i, sobretot, no sap com tornar a l’infern. Però no està sol. Compta amb l’ajuda dels bessons Alex i Vera, i el seu amic Ross.

Després de moltes provatures fallides perquè li creixin les banyes i poder tornar a l’inframon, descobreixen que només li creixeran si fa el mal. Però en Belzi és un dimoni patològicament bo! Com s’ho farà? Està condemnat a passar la resta dels seus dies al món dels humans?

Un còmic sobre el poder de l’amistat i la importància d’integrar aquells que són diferents. Perquè, no importa el que la societat esperi de tu, has d’acceptar-te i estimar-te tal com ets!

Primer volum d’aquesta nova sèrie de còmic, ideal per a potenciar la lectura autònoma, escrita amb lletra de pal i diversió a dojo.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada