15 de febrer 2024

Convocat el 24è Concurs de Còmics de Nou Barris

El món del còmic se cita novament a Nou Barris amb el certamen de Can Verdaguer


El Concurs de còmic de Nou Barris, que arriba a la 24ª edició, admetrà originals fins al 14 de maig

Un any més, arriba a Nou Barris una cita ineludible per als amants del món del còmic. El Concurs de còmic de Nou Barris de Can Verdaguer acull una nova edició, i ja en van 24. Aquesta vegada, els originals (obres que han de ser inèdites) es podran presentar fins al 14 de maig.

Les bases no canvien substancialment respecte d’altres anys. Al requisit ja esmentat que cal que les obres presentades siguin inèdites, s’hi suma el fet que la temàtica, tècnica i disseny són lliures, d’un mínim de dues pàgines i d’un màxim de quatre, en blanc i negre o color, de mida DIN A4 o DIN A3, a una sola cara.

Categories i mencions especials

En el certamen hi poden participar persones d’arreu del món, i presentar l’obra en la seva llengua. Caldrà, això sí, que la tradueixin al català o al castellà.

Hi haurà dues categories. La primera, dels 9 als 15 anys; i la segona, dels 16 en endavant, amb primer, segon i tercer premi per a cadascuna. També es farà una menció especial al millor còmic en català i al millor còmic amb perspectiva LGTBI.

Veredicte i exposició

La publicació del veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic al Centre Cívic Can Verdaguer el dissabte 8 de juny de 2024. El veredicte es donarà a conèixer en aquell moment.

El mateix dia s’inaugurarà l’exposició “24è Concurs de còmic de Nou Barris” amb totes les obres presentades i incloses al concurs segons les bases. L’exposició es podrà visitar fins al 13 de juliol.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada