14 de gener 2024

Novetat de gener de L'Altra Tribu: XXL Integral vol. 2

Com a novetat de gener de L'Altra Tribu, ens arriba el segon volum de l'edició Integral d'XXL, d'Eduard Màrquez i d'Artur Laperla. Cada volum integral recopila dos dels originals.

A la venda el 24 de gener!

XXL Integral vol. 2, d'Eduard Márquez i Artur Laperla

A partir d'11 anys
Rústica amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 256 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-127930-8-6
16,95 €


La Dijous és una nena molt peculiar, amb uns pares que no tenen cap ganes de ser-ho, que no li fan cap cas i la condemnen a menjar aliments caducats. Tant ella com el seu amic Alfons són víctimes constants de les burles de tres companys de classe, els sobrats de sempre. Però un dia, després d’una broma molt desagradable, la Dijous experimenta una transformació increïble: s’ha convertit en la superheroïna XXL.

En aquest segon volum, la nostra superheroïna preferida s’ha d’enfrontar a la MultiMulti, una de les mutants més malvades de la malvada història dels mutants més malvats del món. La superheroïna més superheroica de tots els temps també haurà de lluitar contra tota una família, la banda dels Swoonarie, que abans de dur a terme les seves accions transformen en núvols tothom qui els pot fer nosa. Entre aquestes accions hi ha buidar les caixes fortes dels casinos de Las Vegas i robar grans museus sencers, edifici i tot!


Integral vol. 1 recopila:

  • 1. La XXL i el Doctor Kaos
  • 2. La XXL i el Capità Isòbara

Integral vol. 2 recopila:

  • 3. La XXL i la MultiMulti
  • 4. La XXL i la banda dels Swoonarie

Integral vol. 3 recopila:

  • 5. La XXL i l'asggraliana venjadora
  • 6. La XXL i l'octet maleït


    Font: Les Punxes

    Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada