14 de gener 2024

Novetat de gener de còmic de Planeta: Mínor el Salvatjot vol. 3

Havent sortit fa pocs dies les novetats de manga de Planeta Cómic, ara toca anunciar la seva novetat de còmic infantil, el tercer volum de Mínor el Salvatjot anomenat Món Tomba, que és la quarta col·lecció de còmic infantil d'Artur Laperla, aquesta conjuntament amb Gabriel Corbera.


A la venda el 24 de gener!


Mínor el Salvatjot vol. 3 Món Tomba, d'Artur Laperla i Gabriel Corbera
Col·lecció Còmic infantil

Rústica
- 64 pàgines - 19 x 25,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1161-027-8

9,95 €


Del creador de Superpatata arriba aquest còmic per a primers lectors.


De la mà (i la ment) d'Artur Laperla, el creador del divertidíssim Superpatata, arriba Mínor el Salvatjot, un divertit còmic de 4 vinyetes per a primers lectors. El Mínor, un diminut guerrer de la tribu dels Salvatjots, pateix una maledicció perpetrada pel malvat Bahlfagor, que el condemna a viatjar eternament entre dimensions, juntament amb la seva fidel mascota Mitjó, i la Paorosa, una fada que només ell pot veure.

En aquesta nova aventura, el Mínor, amb la Paorosa, aterra a Món Tomba, un planeta poblat per monstres sinistres i extravagants on la por hi campa lliurement. Per evitar els afamats licantrops, els nostres amics s'allotjaran a la casa encantada de la Penúria, una nena molt sinistra però molt simpàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada