13 de novembre 2023

Novetats i presentacions de novembre de Símbol: Ahir em vaig fulminar el diazepam i Dersú Uzalà

Aquest pròxim novembre, Símbol Editors traurà dos còmic dins la col·lecció Il·lustrada. Un és Ahir em vaig fulminar el diazepam de Roger Ruppman Tobella, autor també d'Avui m'he comprat una destral (Males Herbes, 2021), i l'altre és l'adaptació de la novel·la Dersú Uzalà, de Vladímir Arséniev, a càrrec de Miquel Cabal i Toni Térmens, tal com ja vam avançar a final juliol


A més també compartim les primeres presentacions d'ambdues obres.


A la venda a partir del 23 de novembre!



Ahir em vaig fulminar el diazepam, de Roger Ruppman Tobella
Cartoné - ? pàgines - 19 x 26,8 cm - Color
ISBN: 978-84-18696-31-2
22 €


A través de la ironia i del sentit de l’humor, es desgranen els personatges d’aquesta història quotidiana. Fugint de grans pretensions o d’èpiques homèriques, ens convida a reflexionar sobre aquells petits temes que importen i amb els que més d’una persona se sentirà identificada.




Dissabte 18 de novembre, a les 12h tindrà lloc la seva presentació amb Àgata Roca, Patrícia Obach i l’autor, Roger Ruppmann, a la llibreria Ona.





Dersú Uzalà, de Miquel Cabal Guarro i Toni Térmens.
Novel·la original de Vladímir Arséniev

Cartoné - 128 pàgines - 18,4 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18696-30-5
23 €

Adaptació a novel·la gràfica del títol Dersú Uzalà. Pel país de l’Ussuri, de Vladímir Arséniev (1872-1930). A principis del segle XX, l’explorador rus Vladímir Arséniev, és enviat a la regió del riu Ussuri amb el propòsit de fer un seguit de treballs cartogràfics. Allà fa amistat amb un caçador de la taigà anomenat Dersú Uzalà, que viu tot sol al bosc. Dersú Uzalà és un cant a l’amistat, al respecte, a la natura, a la vida. L’aproximació que es fa a una determinada manera d’entendre el món i a la relació de l’home amb la natura sorprèn per la seva clarividència. El llibre i l’adaptació cinematogràfica que feu Akira Kurosawa va despertar la consciència mediambiental de tota una generació.


El dia 23 de novembre  a les 19h, tindrà lloc la seva presentació a la Central del Raval, Acompanyarà als dos autors,  n'Anna Pantinant.




 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada