13 de novembre 2023

Novetat de novembre de Beascoa (PRH): El Nico i els dinos vol. 2

Per aquest novembre des de Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, ens arriba La vall dels dinosaures, el segon volum d'El Nico i els dinos, una aventura juràssica dino-divertidíssima que farà que no puguis parar de riure! El nou còmic infantil d’Òscar Julve, creador de Jo, Elvis Riboldi i Aventura total.


A la venda el 23 de novembre!


El Nico i els dinos vol. 2: La vall dels dinosaures, d'Òscar Julvé
El meu primer còmic
A partir de 4 anys
Cartoné - 64 pàgines - 15,5 x 21,5 cm - Color
ISBN:   9788448866426
12,95 €


Des que el Nico es va trobar l'ou del Dino, l'humà i el dinosaure s'han fet inseparables. Junts van descobrir una porta secreta a un món juràssic, la Vall dels Dinosaures, un lloc meravellós ple de dinosaures on coneixeran la Silva, una noia valenta que ha crescut entre ells i amb qui viuran aventures d'allò més emocionants. Però el senyor Gil, el perillós col·leccionista d'ous que es va quedar amb la clau que obre la porta d'entrada a la vall, vol capturar tots els dinosaures per fer-se ric i famós. Aconseguiran el Nico i els seus amics evitar-ho i salvar la vall?

Torna la sèrie d'Òscar Julve, creador de Jo, Elvis Riboldi i Aventura total, amb una narració clara i amena i unes il·lustracions amb molt sentit de l'humor.

PER QUÈ MOLA LLEGIR CÒMICS?

*Perquè afavoreix la iniciació a la lectura d'una manera àgil, divertida, atractiva i visual gràcies a les frases curtes i l'ajuda de les imatges.

*Perquè contribueix a millorar la confiança d'aquells primers lectors a qui els costa més enganxar-se a la lectura.

*Perquè ajuda a consolidar l'hàbit de lectura.

*Perquè fomenta i enriqueix la imaginació i la creativitat.

PERQUÈ LLEGIR CÒMICS ÉS LLEGIR!Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada