27 de novembre 2023

Novetat de desembre d'Ooso: Silverday, conte de fades de Divendres de plata vol. 1

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum de Silverday, conte de fades de Divendres de plata, de Mutsumi Hagiiwa, obra que es va donar a conèixer el passat divendres 17 de novembre en un directe al canal de Twitch del Mangazín (enllaç), sent el primer shôjo de l'editorial i també el primer en editar-se en cartoné.

La pre-order estarà activa fins el 10 de desembre, que anirà acompanyada d'una postal i punt de llibre, i recordem que és exclusiu del període de la pre-order o fins a esgotar existències. Serà a partir d'aquest dia que es començaran a fer els enviaments, però de manera avançada ja el podrem comprar al 29 Manga Barcelona a l'estand de l'editorial.  

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Cartoné - 12 x 17 cm - 320 pàgines (amb 22 pàgines a color)
ISBN: 978-84-10032-13-2
18,50 €


La Poe és una alegre nena follet que viu en un poblet amagat al bosc, lluny dels humans. No obstant, no té ni idea del cruel destí que l’espera i que la seva mare l’ha estat amagant. Segons la profecia que circula al seu poble, ella és la nena número mil nascuda un divendres de plata de lluna nova, cosa que significa que quan ella mori també morirà tot el seu poble,tret que se sacrifiqui un humà cada deu anys.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada