15 d’octubre 2023

Novetat d'octubre d'Empúries: El món de Sofia 2

Aquest octubre, l'Editorial Empúries, segell editorial del Grup 62, publica en català el segon i darrer volum de l'adaptació al còmic d'El món de Sofia, de Jostein Gaarder, realitzada per Vincent Zabus i Nicoby, titulat La Filosofia, de Descartes fins avui. El primer volum fou novetat de novembre de 2022, que es reeditarà juntament amb el segon.


A la venda a partir del 25 d'octubre!El món de Sofia vol. 2. La Filosofia, de Descartes fins avui, de Jostein Gaarder, adaptació per Vincent Zabus i Nicoby
Traducció de Queralt Vila Vergés

Cartoné - 264 pàgines - 19 x 24 cm
ISBN: 978-84-19729-07-1
24,95 €

La novel·la filosòfica de culte El món de Sofia, ara convertida en una espectacular novel·la gràfica. Segon i últim volum.

«Qui ets?». Un dia, la Sofia Amundsen, de 15 anys, rep una carta amb només aquesta pregunta. Després en rep una altra que diu: «D’on ve el món?». De pregunta en pregunta i de sorpresa en sorpresa, la Sofia entra en una aventura en què descobrirà les principals figures de la filosofia occidental i, sobretot, es descobrirà a ella mateixa. Però El món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és també una novel·la originalíssima, amb un desenllaç imprevisible, que s’ha convertit en un clàssic per a tots els públics.

Després de descobrir els orígens de la filosofia en companyia d’Alberto, en aquest segon volum Sofia culmina la seva exploració dels principals corrents del pensament occidental. Una recerca tant filosòfica com iniciàtica que la farà anar més enllà del que ella és i accedir al lliure albir... però, sobre tot, a esbrinar on s’amagava la seva llibertat!

ZABUS i NICOBY han acabat amb l’humor i l’agudesa de sempre la seva reinvenció com a novel·la gràfica de la novel·la filosòfica de culte, amb desenes de milions de lectors, escrita per JOSTEIN GAARDER.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada