24 d’octubre 2022

Novetats de novembre del Grup62: El món de Sofia (Empúries) i LeoTube 3 (Estrella Polar)

Aquest novembre, Grup 62, treu dos còmics en català en dos dels seus segells. L'Editorial Empúries publicarà en català el primer volum de l'adaptació al còmic d'El món de Sofia, de Jostein Gaarder, realitzada per Vincent Zabus i Nicoby, titulat La Filosofia, de Sòcrates a Galileu. Per altra banda Estrella Polar continua la col·lecció de còmics del famós i petit youtuber LeoTube. El seu tercer títol és titula Aventura al Costat Xungo.

A la venda a partir del 3 de novembre!



Cartoné - 264 pàgines - 19 x 24 cm
ISBN: 978-84-18833-54-0
24,90 €

La novel·la filosòfica dels 50 milions de lectors, reinventada com a espectacular novel·la gràfica

«Qui ets?». Un dia, la Sofia Amundsen, de 15 anys, rep una carta amb només aquesta pregunta. Després en rep un altra que diu: «D’on ve el món?». De pregunta en pregunta i de sorpresa en sorpresa, la Sofia entra en una aventura en què descobrirà les principals figures de la filosofia occidental i, sobretot, es descobrirà a ella mateixa. Però El món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és també una novel·la originalíssima, amb un desenllaç imprevisible, que s'ha convertit en un clàssic per a tots els públics i que ara Zabus i Nicoby reinventen com a novel·la gràfica.

A la venda a partir del 9 de novembre!


LeoTube 3. Aventura al Costat Xungo
Infantil

Cartoné - 264 pàgines - 14 x 19,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-339-6
13,95 €

Una aventura trepidant en el tercer còmic de Leotube!

Que poc que s'imaginava la Família Tube que la seva visita al centre comercial seria tan accidentada i terrorífica..., i no només pels preus alts!

Qui hauria suposat que aquella calavera maleïda... estava realment maleïda? Si el Leo i el Professor volen tornar a veure la seva família, no tindran cap altre remei que viatjar al Costat Xungo, una dimensió molt semblant al seu món real, però amb molt mal rotllo. 

Seran capaços de vèncer les seves pors i tornar a casa sans i estalvis? Acompanyeu-nos i ho descobrirem... Som-hi!



Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada