09 d’octubre 2023

Novetat d'octubre de Salamandra Graphic: El viatge de Shuna

Per aquest mes de octubre, Salamandra Graphic, segell editorial de Penguin Random House, traurà El viatge de Shuna, de Hayao Miyazaki, que fou anunciat al passat 41 Comic Barcelona.


A la venda el 19 d'octubre!  
 
 
El viatge de Shuna, de Hayao Miyazaki
Còmic adult
Cartoné - 160 pàgines - 15,3 x 21,6 cm - Color 
ISBN:  9788419409263
24 €

Del multipremiat cineasta Hayao Miyazaki arriba El viatge de Shuna, joia imprescindible originalment publicada el 1983 i fins ara inèdita a Espanya.


El jove hereu Shuna viu en una terra erma i hostil, i passa els dies observant amb desesperació com la seva gent treballa fins a l’esgotament, recollint l’escàs gra que creix als camps. Un dia, un misteriós ancià arriba al poblat després d’un llarg viatge, i, moribund, li parla d’unes llavors daurades amb la capacitat de dotar d’abundància les collites. Si les vol, però, haurà de pagar-ne el preu: les llavors es troben a l’indret on neix la Lluna i retorna a morir, on la terra anuncia la seva fi, un lloc del qual ningú ha tornat mai per explicar-ho. En Shuna, esperançat davant la idea de posar fi a la fam del seu poble, emprèn un perillós viatge cap a l’oest.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada