09 d’octubre 2023

Novetat d'octubre de Comanegra: Stanley Greene: Una vida a pèl

Per aquest mes d'octubre, Editorial Comanegra publica Stanley Greene: Una vida a pèl de JD Morvan i Tristan Fillaire, títol que es va donar a conèixer a Ombres de colors (novetat d'agost)


A la venda el 18 d'octubre!

 

Stanley Greene: Una vida a pèl, d
e JD Morvan i Tristan Fillaire
Traducció de Carme Geronès
Comanegra Còmic
128 pàgines - 19,5 x 25,5 cm - Color
ISBN: 978-84-19590-50-3
24 € 


«Vet aquí el misteri d'aquest còmic: saber si, en la seva aventura terrenal, Stanley Greene fotografiava el trencament del món amb la Leica o era la Leica la que dibuixava el trencament intern del fotògraf». (Plàcid Garcia-Planas, reporter)

Stanley Greene va ser un artista únic: guardonat amb 5 World Press Photo, va fotografiar la caiguda del mur de Berlín, el conflicte de Txetxènia, els efectes de l'huracà Katrina... Perquè aquesta era la seva comesa: expressar amb imatges la violència del món. JD Morvan i Tristan Fillaire s'alien en aquest còmic per narrar la vida del fotògraf (1949-2017) i els seus reportatges més importants, i ho fan d'una manera innovadora: conjuguen el dibuix amb les fotografies del mateix Greene. El resultat és la fusió perfecta entre aquestes dues arts visuals, una obra carregada de ràbia i humanitat que ve acompanyada d'un extens catàleg amb algunes de les imatges més representatives del fotògraf.

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada