28 d’agost 2023

Novetats de setembre de manga de Norma: Guardians de la nit 11, Jujutsu Kaisen 11 i Tokyo Revengers 14

Per a principis d'aquest mes de setembre, Norma Editorial publica nous volums de les seves sèries mensuals de manga: el volum 11 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 11 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, i el volum 14 de Tokyo Revengers.

També estava prevista la sortida del segon volum de Death Note Edition, però sembla que ens haurem d'esperar fins a l'octubre. I tal com van anunciar, també estava prevista la sortida del primer volum d'Atac als titans, però sembla que s'endarrereix.

Per altra banda, també estava previst que sortís amb les novetats de manga, L'ala trencada, l'altra cara de L'art de volar, però s'endarrereix fins el 22 de setembre.

A la venda el 8 de setembre!


Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 11, de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5857-7

9 €


ACONSEGUIRÀ EN TANJIRÔ VÈNCER LES DUES LLUNES?!

La batalla contra en Gyûtarô i la Daki, els germans que comparteixen el títol de la sisena Lluna superior, augmenta en intensitat. L'un rere l'altre, en Tanjirô i companyia arriben per socórrer el pilar, però l'Uzui, l'Inosuke i en Zenitsu acaben caient víctimes de la fulla assassina dels dimonis. Amb els seus companys fora de combat, serà capaç en Tanjirô de derrotar les dues Llunes?!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 11, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5765-5
9 €

L'ENEMIC ESTÀ A PUNT DE SEGELLAR EN GOJÔ...

L'andana de metro de l'estació de Shibuya està abarrotada de persones normals i també d'humans modificats... Malgrat veure's immers en aquesta situació terrible i sense escapatòria, en Gojô domina la lluita en tot moment i en fa passar de tots colors als esperits malignes. Però l'enemic encara té un as a la màniga: un atac pensat especialment per segellar en Gojô! Mentrestant, l'Itadori s'afanya a arribar a l'estació de Shibuya i, de camí, topa amb un aliat inesperat!

 

Tokyo Revengers vol. 14 (de 16), de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 366 pàg. - B/N + 16 a color
ISBN: 978-84-679-6264-2
16 €


COMENÇA L’ÚLTIMA GRAN BATALLA ENTRE LA SEGONA GENERACIÓ DE LA TOKYO MANJIKAI I LA KANTÔ MANJIKAI!


L'enfrontament entre la Senju, en Saus i en Mikey arriba a la seva fi! Poc després, en Takemichi rep una pluja de cops d'un Mikey carregat d'instint assassí. Després del terrible desenllaç de la guerra Santen, en Takemichi es recupera de les ferides i s'uneix als seus antics companys per encarar-se a en Mikey i aconseguir venjar-se'n. Comença l'últim gran enfrontament, en què la segona generació de la Tokyo Manjikai i la Kantô Manjikai es veuran les cares!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada