20 d’agost 2023

Novetats d'agost d'Estrella Polar: Drila Cocodrila 1 i 2, i Minitwins 1 i 2

Aquest agost, Estrella Polar, segell del Grup 62, estrena dues sèries de còmic infantil. Per una banda tenim Drila Cocodrila de Gómez amb el seus dos primers volums titulats Fer anar una closca i Soc genial, i per altra banda, Minitwins, d'Elisenda Roca i amb dibuixos de Chucu, amb també els seu dos primers volums, Una aventura molt animal! i En Zappa està en perill!


Avancem també que de Drila Cocodrila sortirà el seu tercer volum a l'octubre.


A la venda a partir del 30 d'agost!

DRILA COCODRILA és una nova col·lecció de còmics amb lletra majúscula per aprendre a llegir protagonitzada per cinc animals peculiars que viuen en un prat molt especial on tot és possible.

PER QUÈ ÉS PERFECTE PERQUÈ ES LLANCIN A LLEGIR SOLS?

-Amb 4 vinyetes a cada pàgina i poc text, permet passar de pàgina amb rapidesa, cosa que fa la sensació d'avançar en la lectura, reforça la motivació i evita la frustració dels aprenents de lector. 

-La lletra majúscula és més fàcil de reconèixer pels aprenents de lector.

-Els nens i les nenes de 5 anys ja estan acostumats a veure sèries i pel·lícules amb trames complexes i amb un sentit de l'humor molt desenvolupat. Però encara no saben llegir sols. Per això el format còmic els permet entrar en una història amb una trama i un sentit de l'humor ajustats al seu nivell, i alhora fa possible que llegeixin sols amb facilitat.


Drila Cocodrila 1. Fer anar la closca
, de Gómez
Infantil - 3 a 5 anys

Cartoné - 64 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-618-2
11,95 €

La Drila viu amb els seus amics Mapy, Cuc i les Ovelles a Pratverd, un lloc molt petit, però on succeeixen aventures MAJÚSCULES.

En aquest primer còmic, la Drila i els seus amics aprendran que, per resoldre qualsevol problema, el millor és aturar-se i fer anar la closca per trobar la millor solució. I que, pensant en equip, les coses sempre surten millor!

Drila Cocodrila 2. Soc genial, de Gómez
Infantil - 3 a 5 any
Cartoné - 64 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN:
978-84-1389-619-9
11,95 €

La Drila viu amb els seus amics Mapy, Cuc i les Ovelles a Pratverd, un lloc molt petit, però on succeeixen aventures MAJÚSCULES.

En aquest còmic, la Drila i els seus amics aprendran que tots podem tenir un talent, allò que sabem fer bé i amb què ens ho passem genial.





Minitwins 1. Una aventura molt animal!, d'Elisenda Roca i Chuchu
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 80 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-613-7
12,95 €

Uns bessons molt especials!

La Lila i el Tom són dos bessons de sis anys que, un dia, després de menjar una herba misteriosa, es tornen petits com ratolins i a partir d'aquest moment podran parlar amb els animals del bosc i viure un munt d'aventures increïbles en un món que els adults no poden veure. En aquesta primera aventura, els Minitwins, ajudats per tots els animals del bosc, hauran de buscar una solució per poder a tornar a ser com abans, i en això els ajuda la Kitsune, la guineu màgica protectora del bosc, que els retornarà a la mida que tenien abans i així els adults no se n'adonaran...

Minitwins 2. En Zappa està en perill!, d'Elisenda Roca i Chuchu
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 80 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-614-4
12,95 €

Uns bessons molt especials!

Ara que els Minitwins ja saben com fer-se petits i tornar a ser grans, les formigues els avisen que en Zappa, el ratolí de camp, s'ha ficat en un bon embolic. Com que és tan llaminer, s'ha acostat massa a una trampa i ha caigut a dins. L'han de salvar! Tots els animals s'uneixen per ajudar-lo, però les coses seran més complicades del que sembla i els caldrà una ajuda extra per sortir-se'n.




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada