24 d’agost 2023

Novetat de setembre de Blume: Com dibuixar una novel·la gràfica

Com a novetat de setembre d'Editorial Blume, ens arribarà Com dibuixar una novel·la gràfica, de Balthazar Pagani, Otto Gabos i Marco Maraggi.


A la venda el 4 de setembre!
 

Com dibuixar una novel·la gràfica, de Balthazar Pagani, Otto Gabos i Marco Maraggi
Rústica - 96 pàgines - 23 x 30 cm - Color
ISBN:  9788419785138
22 €

* Vols dibuixar una novel·la gràfica? Comença amb aquest llibre!

* Nombrosos exercicis fonamentals que abasten des de la inspiració fins a la publicació.

* Aprendràs a dissenyar personatges, construir escenaris i desenvolupar una història que atrapi el lector. Descobriràs les tècniques professionals de dibuix, les convencions sobre cartel·les i bafarades, i els fonaments de la impremta, l'enquadernació i la creació d'arxius digitals.


Produir una novel·la gràfica és una qüestió d'actitud. L'objectiu d'aquest llibre és oferir algunes pistes que t'ajudin a definir els teus interessos, despertar la teva curiositat i aprofundir en els teus coneixements. També proporcionar eines bàsiques per desenvolupar una història, combinar textos amb dibuixos i crear la teva pròpia novel·la gràfica.

Coneixeràs també els creadors de culte i les obres essencials d'ahir i avui. Un manual indispensable per al futur novel·lista gràfic! Si aspires a crear una novel·la gràfica, aquest llibre t'ofereix un curs accelerat d'art, que et guiarà durant el procés creatiu.

 

Font: Todos tus libros

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada