19 d’agost 2023

Novetat d'agost de Finestres: Vinyetari 3

Com a novetat d'agost d'Editorial Finestres, agafant el relleu a Norma Editorial, publicarà el tercer volum de Vinyetari, que recopila les millors historietes de no-ficció del tercer Premi Ara de Còmic en Català de 2022.


A la venda el 30 d'agost!


Vinyetari 3, de diversos autors
Historietes, No-ficció, Vinyetari
Rústica - 120 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN:  978-84-19523-09-9
24 €



El Vinyetari 3 és el resultat d’una selecció de les millors historietes que s’han presentat a la tercera convocatòria del Premi Ara de Còmic en Català.

Aquesta antologia inclou l’obra guanyadora Els homes són llops, de Glàfira Smith, i la finalista, Big Bang, de Robert Massó i Jordi Carrión. En aquesta col·lecció hi ha mostres de reporterisme gràfic, autoficció, experimentació gràfica, còmic històric i testimonis en primera persona.

El Vinyetari 3 és una porta oberta al gènere de no-ficció. Pel que fa a les dues obres reconegudes, a Els homes són llops, hi ha una denúncia pu-nyent i documentada de les violències sexuals, narrada a través de la resignificació d’un conte clàssic. Un relat de por d’actualitat amb un dibuix i ambient esfereïdor. D’altra banda, a Big Bang, l’argument gira al voltant del cosmisme rus d’inicis del segle XX, a l’origen de la cursa espacial.



Vinyetari 3
es presentarà a la Setmana del Llibre en Català.

 

Font: Punxes,

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada