19 d’agost 2023

Novetat d'agost de Comanegra: Ombres de colors

Per aquest mes d'agost, Editorial Comanegra publica Ombres de colors d'Oriol Malet, que compta amb pròleg del cantant Triquell.


A la venda el 30 d'agost!

 
Ombres de colors, d'Oriol Malet, amb pròleg de Triquell
Comanegra Còmic
64 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19590-44-2
16 € 


«Cris… Desperta!». Així comença aquesta aventura d’abandonaments que també són oportunitats, i amistat, i creativitat. Cris no té clar per on tirar, només sap que, quan dibuixa, tot agafa una altra llum. I de sobte aquesta colla d’ombres: d’on venen?

Amb el seu tercer còmic, que és el primer en solitari, Oriol Malet aborda l’abandonament escolar prematur sense carregar-lo d’estigmes i espolsant-ne els fantasmes que l’acompanyen més habitualment. La història de Cris i les seves «ombres de colors» demostra que les raons per abandonar són d’una gran diversitat, i que la vida no s’acaba en aquesta cruïlla.

«És un privilegi poder empatitzar amb tu, Cris» (Cesc Triquell)


Aquest còmic forma part de la iniciativa Zero Abandonament impulsada per la Fundació Bofill per conscienciar sobre l’abandonament escolar prematur, un dels reptes educatius i socials més urgents, i situar la lluita contra l’abandonament com una missió de país i una prioritat política.Fonts: Amazon, Punxes

 Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada