12 d’agost 2023

Actualització dels catàlegs de Norma (La Setmana - setembre 2023)

Amb motiu de la Setmana del Llibre en Català 2023 (del 8 al 17 de setembre), Norma Editorial ha actualitzat els seus catàlegs en català de Norma i Astronave.

Al catàleg d'Astronave no s'hi mostra cap futura novetat de còmic, però al de Norma, sí. Així hi trobem el 21è nou volum de Yakari, que serà novetat de finals d'agost. La setmana vinent en publiquem la corresponent entrada.

I fent un avançament de cara a setembre, esperant confirmacions pròximament, en primer lloc tenim L'ala trencada d'Antonio Altarriba i Kim, la contrapart de L'art de volar, que es va publicar el passat maig.


I en la seva línia de manga, hi trobem les ISBN de nous volums d'algunes de les seves sèries: Tokyo Revengers vol. 14, Jujutsu Kaisen vol. 11, Guardians de la nit vol. 11 i Death Note Black Editions vol. 2.



En principi aquestes novetats de setembre haurien de sortir el 8 d'aquest mes, però hem vist que ja s'ha filtrat el pdf de setembre, i el segon de Death Note no hi surt, per tant és possible que aquest mes com el passat març hi hagi un segon pdf de novetats, ja que també està prevista la sortida del primer volum de l'edició integral d'Atac als titans, que tampoc no surt en aquest catàleg.

No hi surten tampoc els ISBN del tercer d'Evangelion i el dotzè de Chainsaw Man, que aquest agost amb el seu onzè volum, s'ha posat punt final a la primera part. Per tant els podem esperar de cara l'octubre.

En tot cas, tocarà esperar les corresponents confirmacions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada