14 d’agost 2023

Novetats d'agost de Panini: Maximum Berserker vol. 2 i Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir vol. 2

Per aquest mes d'agost, Panini Comics posa a la venda el segon volum de l'edició Maximum de Berserk com també el segon volum del manga de Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, que en principi havia de sortir al juliol. D'aquesta última sèrie, actualment n'hi ha tres volums.

A la venda el 24 d'agost! 


Maximum Berserk vol. 2, de Kentaro Miura
Col·lecció  Manga
Rústic amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 472 pàgines - B/N
ISBN: 9788411506243
16,95 € 


En Guts és un guerrer vestit de negre de cap a peus que va equipat amb una espasa més alta que ell mateix i un contundent braç ortopèdic de ferro. Al seu pas es formen rius de sang i els cadàvers s’amunteguen. L’elf Puck rep l’ajuda de l’enigmàtic espadatxí quan es troba en un destret i, arran d’això, decideix començar a seguir-lo. En Puck, impressionat per l’increïble poder d’en Guts, s’esborrona en veure el món de malson en què habita el guerrer. Eixams d’espectres miren de barrar-li el pas cap al seu objectiu... I què és l’estigma que té al clatell!? Deu ser això el que l’empeny a buscar venjança!?



Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir vol. 2, de Zag (guió), Koma Warita (assistent de composició), Riku Tsuchida (dibuix), i Toei Animation (supervisió)
Col·lecció  Manga
Rústic - 13 x 18 cm - 160 pàgines - B/N
ISBN:  9788411504034
8,95 € 

La Marinette i l’Adrien, transformats en la Ladybug i en Gat Noir, corren pels carrers de París per salvar els seus companys de classe manipulats per l’Esfinx. L’Esfinx es dedica a utilitzar els seus akumes per controlar els habitants de París i aconseguir els prodigis que porten la Ladybug i en Gat Noir. Però, llavors... comença a sospitar que la veritable identitat d’en Gat Noir és la del seu propi fill: l’Adrien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada